Coafuri franțuzești pentru femei elegante

Când spui coafuri franțuzești te gândești la femeia senzuală, fără dar și poate. Nu mai e pentru nimeni un secret că tot ce e mai bun în modă se naște în Franța, iar Coco Chanel este un exemplu veritabil.

Există câteva tehnici franțuzești de uscare a părului care arată perfect, fie că este vorba despre o coafură elegantă, chic sau ciufulită. Iată cum te poți transforma într-o divă chiar la tine acasă:

1. Părul drept:

Este o coafură care rezistă până când ești nevoită să-ți speli părul dacă respecți indicațiile. Primul pas este să absorbi umezeala din păr după ce l-ai spălat cu un tricou din bumbac, în loc de faimosul prosop ținut pe cap. După ce s-a absorbit apa, desparte părul în trei secțiuni (cele două laterale și partea din spate). Folesește agrafe pentru a prinde șuvițele. Întâi usucă bretonul cu ajutorul unei perii plate pentru că are tendința de a se usca mai repede decât restul părului.

După ce ai uscat bretonul, desfă partea din spate (este mai greu de uscat și astfel te asiguri că nu ai obosit uscând părțile laterale). Pentru a obține una din aceste coafuri franțuzești trebuie să usuci părul începând cu rădăcina de jos în sus. Vei avea volum. După ce ai terminat partea din spate trebuie să faci același lucru și cu șuvițele laterale.

Regula de bază este să usuci întâi la rădăcină și abia la final vârfurile. Când ai părul complet uscat, poți folosi o placă de păr pentru a întinde firele, mai ales dacă ai părul natural creț sau ondulat. Întotdeauna părul se îndreaptă de la jumătate spre vârfuri. Pentru a nu renunța la volum, trage șuvițele în sus.

coafura-par-lung-drept

2. Bob franțuzesc:

Este printre cele mai cunoscute coafuri franțuzești, iar vedetele precum Beyonce au început deja să adopte acest stil. La fel ca în cazul părului drept, bretonul se usucă primul. Pentru a obține un astfel de look trebuie să-ți folosești degetele în locul unei perii și să aplici fie un gel cu aspect umed, fie o spumă de păr.

bob-mediu

3. Bucle franțuzești:

Buclele franțuzești sunt o adevărată operă de artă, oferind oricărei femei o alură romantică și delicată. Poți avea și tu această coafură dacă îți împarți părul în patru, apoi cu ajutorul unui uscător, usuci șuviță cu șuviță, pe care trebuie să le rotești pe o perie mare și rotundă. Ține șuvița cât mai departe de față și lasă căldura să acționeze câteva secunde. După ce ai terminat să faci asta, trage ușor de bucle cu degetele și fulverizează spray fixativ.

coafuri-frantuzesti

Sursă foto: Jean Louis David

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment