Coafuri de zi pe care le poți purta seara

Știi zilele acelea când nu ai timp să mai treci pe la coafor înainte să ieși în oraș? Sau când trebuie să pleci direct de la birou la o petrecere? Atunci ai nevoie de câteva coafuri de zi versatile: acele coafuri pe care să le poți purta și ziua și la evenimente speciale.
Pentru 2015, hairstyliștii propun coafurile ușor de realizat în defavoarea celor care necesită programări la coafor și dacă încă nu știi ce ți se potrivește sau cum să le realizezi, iată câteva idei:

1. Jumătate de coc:
Pentru primăvara-vara 2015, Chanel a prezentat nu doar piese vestimentare și accesorii rafinate, ci și coafuri inspirate din secolul al 19-lea, atât de ușor de realizat. Pentru o astfel de coafură trebuie să tapezi câteva șuvițe din față pe care mai apoi le prinzi cu o fundă.

Funda de par

2. Boho:
Fie că ai părul mediu, fie lung, această coafură este alegerea perfectă atunci când vrei să ai un look boem. Folosește un ondulator sau o placă de păr pentru a obține câteva bucle lejere, apoi răsucește două suvițe și unește-le cu ajutorul unor agrafe de păr. Pentru a obține stilul boem, accesorizează coafura cu o broșă.

Coafura-boho

3. Bucle glam:
Nimic nu se compară cu niște bucle lejere și un breton prins într-o parte. Machiajul nude și un accent luminos pe buze este completarea perfectă acestui look.

Bucle lejere

4. Coc clasic:
Dacă ești genul de femeie care preferă stilul clasic, această coafură este ideală pentru tine. Poate că la prima vedere pare complicat, însă lucrurile nu sunt așa cum crezi.
Iată cum poți obține această coafură:

5. Coafuri vintage:
Este una dintre cele mai simple coafuri pe care le poți face, mai ales dacă îți place frumusețea vintage. Pentru a obține o astfel de coafură trebuie să ondulezi o secțiune de păr din față pe care o înfășori după degete și o prinzi în dreptul arcadei cu agrafe de păr. Aplici fixativ și coafura este gata!

coafura-vintage-2015Acestea sunt câteva coafuri de zi pe care le poți purta și seara. Tu ce alte idei ai?

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment