Coafuri de mireasă 2015

Dacă nu mai e mult timp până când trebuie să te căsătorești, ar trebui să știi ce coafuri de mireasă se poartă în 2015. Cu siguranță vrei să arăți ca o zeiță la nunta pe care ai visat-o de atâta timp, așa că îți recomandăm să acorzi aceeași atenție și pentru coafura de mireasă, la fel de mult ca în cazul rochiei.

Iată câteva coafuri de mireasă pentru 2015 pe care le poți aborda:

1. Coc elegant:
Emmy Rossum a abordat un look mai regal ca niciodată cu ajutorul unei împletituri în coc, accesorizată cu o bentiță prețioasă din perle și pietre. Este un stil elegant, cu un aer de noblețe și adaugă caracter și profunzime oricărei femei care adoptă această coafură elegantă.

Coc-elegant-mireasa-2015

2. Coafură de păpușă:
Dacă rochia de mireasă este bogată în accesorii și are o construcție dramatică, atunci se recomandă să adopți o coafură de mireasă simplă, strânsă într-o coroană împletită. Amanda Seyfried știe cel mai bine cum să poarte această coafură la orice eveniment de pe covorul roșu. Dacă nu ai părul suficient de lung, poți apela cu încredere la extensiile de păr.

Coc-impletit-mireasa

3. Coafură de zână:
Ashley Madekwe amintește de Cenușăreasa atunci când în sfârșit s-a căsătorit cu prințul ei. Cu o broșă delicată și strălucitoare este foarte ușor să obții un look de basm.

coafura-mireasa-2015

4. Coc lejer:
Această coafură de mireasă este ideală pentru femeile care vor să adopte un stil delicat, elegant, dar în același timp, glam. Less is more și se aplică foarte bine și în acest caz. Poți purta o pereche de cercei lungi din pietre prețioase și vei avea cu siguranță un look romantic.

coafuri-mireasa-2015

5. Coafuri împletite:
Împletiturile sunt potrivite la orice eveniment, chiar și la nuntă, cu atât mai mult dacă optezi pentru o petrecere în aer liber sau la malul mării. Este o coafură fresh, însă dacă porți coada împletită într-o parte, se potrivește perfect cu o rochie de mireasă.

coada-impletita-mireasa

6. Bob elegant:
Dacă ai părul scurt, poți adopta o coafură pixie, la care adaugi o bențită încrustată în cristale sau dacă vrei totuși o coafură mai romantică, buclele lejere sunt cea mai bună alegere.

coafura-de-nunta-bob

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment