Coada de cal în 2015

Coada de cal

Fetele rele devin fetele bune în 2015 cu coada de cal de la Prada!

Părul prins în coadă este de departe cea mai comodă și simplă coafură pe care o poți purta, indiferent de momentul zilei. Ba mai mult decât atât, nu trebuie să fii expertă în coafuri pentru a realiza o coadă de cal șic și elegantă.

Din păcate, cu timpul, coafura coadă de cal are tendința de a deveni banală, nu și dacă anul acesta adopți tendințele propuse de Prada: coada de cal înaltă, cu volum și accesorizată.

De ce să ruinezi un lucru bun? Aceasta este abordarea pe care a făcut-o Miuccia Prada, atunci când vine vorba despre frumusețea din culise.

Femeia care se regăsește în stilul Prada nu este o femeie lipsită de spirit sau curaj. În toamna anului 2015 trebuie să poarte mănuși din piele, în nuanțe de verde-lămâi sau albastru-electric, accesorii strălucitoare și fard de obraz natural. De data aceasta, accesoriile sunt elementele-cheie ale noului sezon de toamnă și de la asta nu face rabat nici coada de cal.

Coada de cal

Culorile vibrante au avut un ecou și asupra accesoriilor de păr: poți purta agrafe florale, elastice din plastic colorate și flori.

Coada de cal din 2015 trebuie să denote un sentiment de echilibru și putere, de aceea volumul este foarte important.

Ce trebuie să faci pentru a obține coada de cal Prada?

Prinde-ți părul într-o coadă cât mai sus și înfășoară elasticul cu o șuviță de păr, apoi tapează coada cu o perie deasă până când obții suficient volum. Pulverizează spray fixativ și un spray pentru luciu și fixează coada într-o parte cu un accesoriu colorat. Poți opta pentru funde păr, broșe sau flori.

Nu uita să netezești coada înainte de a o prinde cu ajutorul unei perii.

Poți purta această coafură oricând, la orice ținută: de la ținutele de zi până la rochii sofisticate.

Sursă foto: Vogue.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment