Club Moving Otopeni – Pareri

Club Moving Otopeni – Pareri

Club Moving este o franciza cu servicii all inclusive. In Bucuresti, sediul este in Otopeni, astfel ca te poti bucura de liniste atunci cand iti doresti putina miscare sau relaxare in piscina semi-olimpica. Clubul pune la dispozitie clientilor o sala de fitness, cycling, aerobic, aqua gym, zumba si pilates.

Abonamentele se pot face pentru 1 an, 6 sau 3 luni, insa cel mai avantajos este cel de un an, pe care noi l-am achizionat de altfel. Un plus pentru acest club este ca iti poti face exercitiile in liniste, nefiind foarte aglomerat.

Daca iti doresti sa vii cu copilul, il poti lasa in locuri speciale de joaca sau chiar la programe de gimnastica pentru copii.

Dezavantajul pentru Bucuresti poate fi distanta, fiind un traseu destul de aglomerat intre orele 17:00-19:30.

Noi spunem „Asa Da!” si daca iti doresti o sala de fitness poti incerca Moving Club.

Tu ce sala frecventezi? Esti multumit?

Pentru mai multe detalii, vizionati website-ul clubului.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    stanescu ionut

    CATRE CLUB MOVING,

    DOMNULE DIRECTOR,

    CU RESPECT SANT UN ABONAT FIDEL CARE VINE LA CLUB IN PIPERA ,AVETI GRIJA DE ACEL BAIAT DE LA CURATENIE CARE ESTE RESPECTUOS,MUNCITOR,NU IL CUNOSC DAR II VAD CALITATILE EU SI SOTIA,MUNCESTE MULT PENTRU CLUB, VAD MEREU FRECAND PARDOSEALA DIN VESTIAR,CRED CA MERITA APRECIAT SI SA I SE MAREASCA SALARIU,E SINGURUL CARE DIN LUNA IANUARIE DE CAND VIN IL VAD MUNCIND,,,,,

Leave Your Comment