Cizme peste genunchi pentru toamna 2015

Cizme

Există o parte bună a lucrurilor atunci când vara se încheie: hainele și cizmele de toamnă! Nimic nu se compară cu cizmele peste genunchi și accesoriile supradimensionate atunci când frunzele încep să cadă, iar astăzi subiectul principal va fi: ce cizme peste genunchi trebuie să avem în garderobă? Da, genul acesta de cizme încă sunt la modă!

Iată ce fel de cizme trebuie să-ți achiziționezi urgent:

1. Cizme peste genunchi din piele întoarsă:

Celebra casă de modă, Chloe a inclus în colecția de toamnă ready-to-wear cizmele din piele întoarsă, în nuanțe calde de ciocolată. Cu un toc comod și o despicătură pe spate, aceste cizme pot fi purtate fie cu o rochie boho, fie cu skinny jeans.

cizme peste genunchi
Chloe

2. Cizme peste genunchi brodate:

Broderia este un element ce denotă eleganță,  așa că poți investi într-o pereche de cizme peste genunchi cu broderie fină pe care le poți purta cu rochii elegante sau fuste în cloș.

 Zandaya
Zandaya

3. Cizme din piele lăcuită:

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta o pereche de cizme peste genunchi din piele lăcuită? Casa de modă Gucci a creat o pereche de cizme peste genunchi din piele lăcuită bej pe care le poți purta oricând cu fuste și rochii elegante.

Gucci
Gucci

4. Cizme peste genunchi street-style:

Pentru ținute street-style poți alege o pereche de cizme de pe Asos, comode, fără toc, dar de efect! Le poți purta atât cu rochii lejere, cât și cu o pereche de blugi skinny.

Asos
Asos

5. Cizme peste genunchi bordo:

În nuanțe de marsala sau bordo, cizmele sunt potrivite femeilor extravagante, cărora le place să fie în centrul atenției. Poartă-le cu o rochie neagră, transparentă sau cu o pereche de jeans bleumarin.

Free People
Free People

6. Cizme peste genunchi cu franjuri:

Atunci când îți dorești un element din anii ’70 în ținuta ta, poți alege o pereche de cizme peste genunchi cu franjuri din piele întoarsă. În afară de faptul că sunt extrem de versatile, poți fi sigură că vei atrage toate privirile celor din jurul tău!

Paul Andrew
Paul Andrew

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment