Cizme de iarnă online – Află cum îți poți comanda o pereche de cizme unice

Cizme de iarnă online – Află cum îți poți comanda o pereche de cizme unice

Dacă îți dorești o pereche de cizme unice sau după bunul plac, cizmele realizate la comandă pot fi o alegere bună.

Noi îți propunem încălțămintea realizată la comandă dacă nu ai găsit ceva care să-ți placă, dacă vrei un anumit model, culoare sau un tip anume de piele, dar mai ales dacă ai gambe mai groase sau mai subțiri și în magazine nu găsești ceva potrivit ție.

Cizmele de iarnă sunt căptușite cu un burețel special sau material care să mențină căldura. Cizmele se realizează pentru mărimi între 33-42 ( pentru mărimea 33 = 22 cm lungime talpă). Produsele se pot realiza și pe alte culori decât cele prezentate mai jos, la alegere din piele, piele întoarsă sau lac.

De asemenea, înălțimea tocului este la alegerea dumneavoastră, păstrând raportul calapodului. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected] unde vă putem explica în ce mod se poate face comanda și prețurile pentru fiecare produs în parte în funcție de solicitarea dvs.

Încălțămintea se realizează în 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Iată care sunt sugestiile noastre și ce am realizat până acum:

TIPS: Dacă ai văzut un model anume și ți-l dorești, ne poți contacta, iar noi vom vorbi la atelier și-ți vom spune dacă se poate realiza modelul respectiv.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment