Cine m-a salvat de la o criză.. de bilă

Coriolan Anghel

Surmenajul nu e bun. Știu și eu asta, dar ca o hapsână ce sunt, vreau mai mult și mai mult și cum munca mea e chiar mișto, n-am simțit că sunt atât de epuizată.

Dacă mai adaug și faptul că de câteva luni am o perioadă stresantă, mă mir cum de nu mi-a făcut ficatul „poc„!
Să revenim. De câteva zile ma simțeam obosită, dar obosită nenică, de zici că am dat la sapă 24/24, așa că ieri mi-am luat o pauză. Mi-am terminat urgențele până la prânz, ca mai apoi să pot dormi. Însă nu înainte de a mânca. N-am putut, mi-a stat cartoful în gât la propriu, așa că am tras draperiile și m-am pus în patul meu comod. Somn? De unde? Nici ăla n-avea de gând să apară.

Zic să mă hidratez, că așa am citit pe internet. Apa face bine la orice. A urmat o luptă incredibilă cu vasul de toaletă, m-am pricopsit cu o dietă fulger, de pe urma căreia am slăbit vreo 2 kilograme. Atunci când vomiți, te deshidratezi. Tot de pe internet, știu. Și uite așa o oră am băut apă, ca mai apoi să-mi dau seama că organismul meu refuză orice încerc să-i dau.

Încep să-mi sun prietenii, căci mă panicasem. Voiam să dorm și nu puteam. Între timp, mă suna terapeutul, care îmi era dator cu un mărțișor. Terapeutul este cel care îmi face drenaj limfatic săptămânal (asta ca să-mi țin gleznele sub control, căci se umflă mai rău decât la femeile gravide). În 20 minute era la ușă și în mai puțin de jumătate de oră m-a făcut om. Din nou.

Nu știu cât credeam până acum în reflexoterapie, dar pe cuvântul meu, e sfântă!

În momentul în care mi-a masat în talpă zona ficatului, l-am simțit că e cât casa! Atunci când ți se strică sistemul interior, punctele alea de le masează, dor! Până una alta, omul ăsta m-a pus pe picioare și vi-l recomand cu drag oricând aveți nevoie. Chiar dacă ești femeie, chiar dacă e trecut de ora 9, seara. Promit că e respectuos și mai mult decât atât, e bun!

Și e bun pentru că a reușit să mă facă să dorm și să mai înghit câte ceva fără să vomit. Și nu vi-l recomand numai când aveți nevoie, că e mai nasol să tratezi decât să previi. Numele lui este Coriolan Anghel, iar numărul de telefon la care îl găsiți: 0773 947 631.

Coriolan Anghel

Simptomele unei crize de bilă sunt:

  • stări de vomă
  • dureri de cap
  • oboseală acută
  • lipsa poftei de mâncare
  • icter

P.S. Să nu faceți ca mine. Din când în când, luați-vă pauză de la tot.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment