Cine înşală mai des în funcţie de zodie

femeie care insala

Există o predispoziţie de a înşela care diferă în funcţie de zodie, mai mult sau mai puţin. Decizia aparţine celor care  înşală, însă nu trebuie ignorată predispoziţia spre a fi infidel.

Iată ce zodii sunt predispuse să înşele:
BERBEC: este cea mai infidelă zodie dintre cele 12 semne. Sunt visători, dar în acelaşi timp sunt permanent în căutarea aventurilor. Prin structura sa, bărbatul Berbec este partenerul perfect pentru relaţiile extraconjugale, iar atunci când şi-a câştigat partenerul, devine brusc dezinteresat.
TAUR: este una dintre cele mai stabile zodii, gata să ofere fidelitate. Totuşi, dacă a călcat pe bec, îşi poate transforma relaţia extraconjugală în una stabilă, de lungă durată. Taurii sunt fidelii zodiacului, prin definiţie.
GEMENI: sunt persoane duale, cu o capacitate naturală de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp. Sunt carismatici, deschişi către distracţie şi cu o sexualitate de remarcat, astfel că Gemenii pot fi amanţii perfecţi. Nu are partea afectivă prea dezvoltată, fericirea lor constând de multe ori în discuţii inteligente, erotism debordant şi inventivitate în dormitor.
RAC: sunt greu de înţeles de către parteneri, însă Racii trăiesc pentru a primi şi a oferi stabilitate. Un Rac nu înşală şi se simte confortabil atunci când are o familie întemeiată.
LEU: poate fi extrem de loial, dar nu-i este greu nici să înşele. Preferă relaţiile de lungă durată şi se implică, însă atunci când alege să se despartă, o va face definitiv şi cu diplomaţie.
femeie care insalaFECIOARĂ: sunt persoane alunecoase la prima vedere, însă Fecioarele preferă stabilitatea şi nu înşală. Despre bărbaţii Fecioară se spune că sunt rezervaţi, nu iubesc cu pasiune sau romantism şi nici nu pun preţ pe erotism.
BALANŢĂ: sunt persoane care iubesc cu pasiune, pun preţ pe detalii şi sunt în căutarea echilibrului perfect. Bărbaţii Balanţă pot avea cel puţin o amantă, tocmai din cauza lipsei de armonie din viaţa lor.
SCORPION: deşi sunt pasionali, posesivi, dominatori şi cuceritori, Scorpionii rămân totuşi loiali partenerului. Un Scorpion înşală atunci când relaţiile intime devin nesatisfăcătoare, însă nu poate ierta niciodata infidelitatea altuia.
SĂGETĂTOR: După Gemeni, Săgetătorii sunt cei care înşală cel mai mult, căci au o slăbiciune pentru libertate şi aventură.
CAPRICORN: Sunt stabili şi corecţi, însă nu suportă crizele de gelozie, aşa că nu-i reproşa nimic fără să ai vreo dovadă clară. Nu este o fire extrovertită, dar este ael om pe care te poţi baza oricând.
VĂRSĂTOR: nu-i plac regulile şi lipsa de independenţă, de aceea va sta cât mai mult timp singur. Totuşi, atunci când iubeşte, poate fi loial şi înţelegător.
PEŞTI: Depăşeşte cu mult ceea ce înseamnă Gemeni, Berbec sau Balanţă. Cei născuţi sub semnul Peşti sunt făcuţi pentru a înşela, pot avea mai multe amante în acelaşi timp, nu se implică niciodată prea mult într-o relaţie şi sunt doritori de conflict.

Sursă foto: lovethispic.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment