Cine e mironosiţa ipocrită?

mironosita

Există pe lumea asta cel puţin douムtipuri de femei: cele care se acceptムaşa cum sunt şi cărora nu le e ruşine sムrecunoascムmodul de viaţムpe care l-au adoptat şi mironosiţele ipocrite. Şi dacムmムgândesc bine, mai există un soi de femeie: cea care e discretă şi reuşeşte să îşi păƒstreze intimităţile numai pentru ea.

Sunt femeie şi le respect pe cele care se acceptムaşa cum sunt, dar şi pe cele discrete. Şi cam atât.

Cine e mironosiţa ipocrită?

E acea femeie a dracu de „inocentピ, căƒci îi place sムafişeze o imagine de Sfântaƒ Filofteia, dar care din când în când o dă cu mucii în fasole: adicムsimte nevoia sムjoace teatru. Nu cムn-aş respecta oamenii care reuşesc sムfacムteatru, dar ăia sunt pe scenムşi la final primesc aplauze. Mironosiţaƒ nu ştiu exact ce primeşte. Poate dispreţ? Poate aprecierile băƒrbaţilor cu o inteligenţムemoţionalムscăƒzutăƒ? Habar n-am.

Cert e că provoacă stăƒri de vomăƒ. Zic eu cムar fi corect să-ţi asumi caracterul şi sムnu-ţi ascunzi mizeriile sub preş. Nu de altaƒ, dar la un moment o sムpută şi draga mea, te vei trezi singurムsau cu oameni te teapaƒ ta pe lângă ţine.

mironositaCum recunoaştem mironosiţaƒ?

1. Plânge des. Când nu mai ştie ce sムfacă sau cum săƒ-şi ascundムcomportamentul făƒrムprincipii morale, începe sムplângăƒ. Ea ştie căƒ-i merge, căƒci unii o cred.

2. Are numai prieteni băƒrbaţi. Noi între noi nu suportăƒm femeile ieftine şi explicaţia este una simplăƒ: ce femeie normalムla cap şi-ar dori „o prietenă” atât de falsムpe lângă ea, bărbatul sau prietenii ei? Niciuna. Pentru că noi ştim să citim comportamentul unei alte femei şi tot noi ştim că doamna cu pricinaƒ nu e chiar o doamnă şi mai are şi moravuri uşoare.

3. Cautムatenţie. De la felul cum se poartăƒ, cum şi ce vorbeşte pânムla gesturi. Mironosiţei îi plac atenţiile masculine, indiferent cムe un băƒrbat cuplat, însurat, vânzăƒtorul de la colţ sau şoferul de taxi
Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine!

4. Se scuză tot timpul. „Sムnu cumva sムcrezi că…”. Dragaƒ mea, ştii că existムo vorbă care spune „Te scuzi ca o c**ă de dinainte”? Este cât se poate de corect. Şi asta eşti tu când te scuzi înainte că ăla de lângムtine sムse gândeascムla intenţiile tale murdare.

5. Ύn general, e singurăƒ. Băƒrbaţii normali recunosc relativ repede astfel de femei şi fug de ele. Aşadar, nu are niciodată o relaţie serioasă.

Asta înseamnă sムfii mironosiţăƒ. Falsă cu totul!

Mai sunt şi femeile care recunosc cムle place săƒ-şi trăƒiască viaţaƒ fărムobligaţii, dar totuşi mai au şi o dozムde bun simţ. Nu sunt prea opulente şi nici nu vorbesc mult, dar dacă le întrebi, s-ar putea săƒ-ţi spunムcムau pierdut numărul de bărbaţi cu care au fost. Cu ele n-am nimic. Pânムla urmăƒ, important este să-ţi recunoşti condiţia şi sムţi-o accepţi aşa cum e.

Scuzaţi-mi ironia.

Cu drag,

Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment