Cine divorțează mai repede în funcție de zodie?

La întrebarea: Cine divorțează mai repede în funcție de zodie? se poate răspunde în funcție de slăbiciunile fiecărei zodii.

Berbec: Berbecii sunt orgolioși și renunță destul de repede la angajamentele serioase. Când intervine monotonia, își pierd repede interesul și încep să joace periculos. Nu trebuie să fie orgolioși, posesivi și pesimiști.

Femei: șansa să divorțeze – 40%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 35%.

 

Taur: Taurii renunță cu greu la relațiile în care s-au implicat și au investit sentimente și trăiri, cu atât mai mult căsnicii. Vor trage cât mai mult de o relație, fără a se umili, însă. Nu trebuie să fie indiferenți și să mintă.

Femei: șansa să divorțeze – 35%.

Bărbați: șansa să divorțeze  – 45%.

 

Gemeni: Gemenii știu să se reinventeze și să recâștige partenerul pentru că au o personalitate duală. Când un geamăn nu își va dori să divorțeze, va avea grijă să-l facă pe partener să fie conștient de ceea ce a pierdut. Pentru Gemeni, partenerul ideal nu trebuie să fie gelos, posesiv sau indiferent.

Femei: șansa să divorțeze – 70%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 90%.

 

Rac: Racii sunt fideli și pot rămâne lângă același partener toată viața. De regulă, încep să dramatizeze abia când căsnicia a luat sfârșit și își dau seama cât de fericiți erau. Racilor nu le plac certurile din nimic și nepăsarea partenerului.

Femei: șansa să divorțeze – 20%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 30%.

 

divort-in-functie-de-zodieLeu: Leii sunt foarte orgolioși și vor lupta până la infinit dacă partenerul intentează divorțul. Dacă vine însă, din partea lor, totul se va termina rapid, încă de la prima întâlnire cu notarul. Leii nu suportă lipsa de respect.

Femei: șansa să divorțeze – 30%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 55%.

 

Fecioara: Fecioarele au capacitatea de a se detașa rapid de trecut și să meargă mai departe. De obicei, Fecioara este cea care poate solicita divorțul dacă observă probleme majore într-o relație și o face cu mândrie chiar. Fecioarele nu suportă să fie ignorate, vulgaritatea și dezordinea în cuplu.

Femei: șansa să divorțeze – 60%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 75%.

 

Balanța: Pentru Balanțe, divorțul este un chin și o binecuvântare în același timp pentru că suferă mult dacă relația lor nu a mers, dar în același timp se bucură că au încă o șansă la viață. Își acceptă cu înțelepciune soarta. Balanțele nu suportă neglijența și emotivitatea.

Femei: șansa să divorțeze – 54%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 64%.

 

Scorpion: Scorpionii nu suportă ideea de a fi părăsiți și de cele mai multe ori se lasă cu răzbunare sau cuvinte grele. Dacă el este cel care dorește divorțul, atunci Scorpionul va avea grijă ca totul să se termine repede și să fie lăsați în pace.

Femei: șansa să divorțeze – 78%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 38%.

 

Săgetator: Săgetătorii sunt orgolioși, nu suportă oamenii care nu sunt politicoși sau care fac crize de gelozie. De multe ori, divorțul poate însemna un semn de succes și nicidecum un eșec.

Femei: șansa să divorțeze – 39%.

Bărbați: șansa să divorțeze  – 72%.

 

Capricorn: Capricornii sunt materialiști și se pot bucura de un posibil divorț din cauza veniturilor din partaj. Au tendința de a rămâne într-o relație care nu mai merge doar pentru că li se pare complicat să mai iasă din impas.

Femei: șansa să divorțeze  – 55%.

Bărbați: șansa să divorțeze  – 40%.

 

Vărsător: Ei sunt printre puținii care vor lupta până în pânzele albe să-și salveze căsnicia, renunțând doar atunci când nu-și mai iubesc partenerul.

Femei: șansa să divorțeze – 80%.

Bărbați: șansa să divorțeze  – 20%.

 

Pești: Zodia Peștilor are tendința de a trăi în trecut. Ei trec greu peste un divorț sau despărțire, există posibilitatea să apară vicii și depresii din partea lor, însă vor reuși să treacă peste un astfel de moment. Sunt sensibili și nu suportă să li se rănească sentimentele. 

Femei: șansa să divorțeze – 85%.

Bărbați: șansa să divorțeze – 15%.

TIPS: beautytips.ro nu încurajează divorțurile! Dacă lucrurile o iau razna între voi, consultați un psihoterapeut de cuplu!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment