Chip frumos vs. suflet frumos – Cine câștigă?

Chip frumos vs. suflet frumos – Cine câștigă?

Sunt sigură că pentru fiecare dintre voi ideal ar fi să găsiți persoana care să aibă ambele calități. Dar de câte ori nu vi s-a întâmplat să vedeți un om frumos și după câteva discuții să îl vedeți cel mai urât om de pe pământ? Sau invers? Să vă fie drag cineva care la prima vedere nu vă inspira nimic?

Nu vreau să subliniez decât un lucru: frumusețea fizică pălește întotdeauna în fața unui caracter frumos. Și atunci, fără să fim snobi, nu putem spune că un suflet frumos câștigă în fața unui chip frumos? Ba da.

Să-ți alegi partenerul doar pentru frumusețea lui este greșit, dar să-l părăsești pe cel cu suflet bun pentru un chip frumos este o greșeală fatală. Frumusețea fizică este efemeră și într-adevăr, fără să fim conștienți, ne dorim un partener frumos, în ciuda dorințelor noastre conștiente de a găsi pe cineva deștept, amuzant și matur.

Înainte de a te arunca într-o relație cu cineva foarte atrăgător, mai bine acordă-ți puțin timp și află dacă într-adevăr este ceea ce tu cauți: s-ar putea să ai o surpriză!

Tu ce alegi? Fizic atrăgător sau suflet bun?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment