Chelie – Doar nu vrei sa ajungi asa?

Chelie – Doar nu vrei sa ajungi asa?

„Nu poti sa-ti smulgi nici parul fiindca n-ai, e doar chelie” – e un vers dintr-un single CRBL, mi s-a parut amuzant, dar in acelasi timp o problema destul de serioasa a barbatilor.

Pentru ca ne dorim ca fetele noastre sa intalneasca numai barbati frumosi, Beautytips a facut un research cu privire la tratamentele pentru cresterea si regenerarea parului. Am gasit tratamentele inovate de catre laboratoarele DS, USA.

Se pare ca noutatea din aceste produse este combinatia dintre retinol cu minoxidil, care impreuna au un rezultat eficient. Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor: www.dslaboratories.com, iar daca doriti sa comandati unul din produse, le gasiti si pe meleagurile romanesti, pe www.dslaboratories.ro .

Tratamentele DsLaboratories sunt unice datorita combinatiei de minoxidil, retinol, celule stem si aminexil spre deosebire de alte tratamente care au la bază fie minoxidilul, fie aminexilul.

Iata evolutia regenerarii parului cu Spectral.DNC :

 

 

 

 

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment