Cheia succesului – De ce îmi plac sfaturile lui Donald Trump

Cheia succesului – De ce îmi plac sfaturile lui Donald Trump

Donald Trump este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din lume, vedetă de televiziune și autor de literatură motivațională. Este poate cel mai bun exemplu de urmat pentru noi, cei tineri, așa că v-am pregătit câteva reguli cu care Trump îi îndeamnă pe tineri să le urmeze:

1. Fii pasionat, energic și concentrat: în orice domeniu pe care îl alegi trebuie să pui toată energia și spiritul tău pozitiv. Niciodată nu trebuie să renunți la ceva ce ai început și mai are șanse de împlinire. Stabilește-ți obiective clare și încearcă să le duci până la capăt.

2. Dacă ai propriile vise, gândește-le într-un stil mare. Pentru unii este mai ușor să aștepte ca alții să le facă viața, însă dacă îți dorești lucruri mărețe, trebuie să le gândești la un nivel ridicat. Numai având vise mari suntem capabili să avem ambiția necesară pentru a reuși.

3. Ai încredere în tine: fiecare dintre noi avem potențial, însă fără încrederea de sine riscăm să nu ne creadă nimeni. Încrederea atrage oameni în jurul tău, fără de care nu poți reuși.

4. Ai încredere în instinctele tale: chiar dacă totul poate părea perfect, când instinctul îți spune să stai deoparte, ascultă-l. Odată ce experiența ta cu oamenii va fi mai amplă, instinctul va fi partenerul tău de bază.

5. Dacă ai ajuns în top, nu te culca pe o ureche: poate că ai așteptat o viață întreagă să ajungi la un nivel atât de ridicat, dar nu te lăsa pradă aroganței și lenei.  Când ai ajuns în acest stadiu, fii sigur că există multe persoane care așteaptă să faci un pas greșit.

6. Trăiește la limită, asumă-ți riscuri. Nu lăsa monotonia să pună mâna pe tine, asemenea unei relații, afacerile au nevoie mereu de ceva nou.

7. Nu te lăsa prostit. Chiar dacă educația noastră poate ne-a învățat să fim amabili și iertători, în afaceri acest lucru poate duce la eșec!

Donald Trump8. Nu te axa doar pe bani. Banii vin întotdeauna din lucruri făcute cu pasiune, când te aștepți mai puțin.

9. Fii optimist: Nu te gândi niciodată că oricând există posibilitatea să pierzi totul. Pentru a avea succes în afaceri trebuie să fii optimist, uneori arogant, iar dacă nu te lauzi singur, fii sigur că nimeni nu o va face.

10. Învață din greșeli: nu întotdeauna vei lua cele mai bune decizii, însă atunci când o faci, concentrează-te pe rezolvarea lor, nu pe gravitatea faptelor. Încearcă să înveți să te cunoști, să înveți din greșeli și să nu le mai repeți.

Eu cred că sunt 10 reguli de aur, pe care ar trebui să le respectăm în viața de zi cu zi și nu doar în afaceri, cât despre lucrul făcut din pasiune, nu vă pot spune decât că sunt cele mai valoroase din toate punctele de vedere.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment