Cerșetorul de atenție

Cerșetorul de atenție este peste tot și parcă se înmulțește mai rău decât chinezii. Îndrăznesc să spun că suntem aproape invadați, de la femei lipsite de încredere până la bărbați care au o nevoie morbidă de complimente.

De unde toate aceste carențe? Îmi doresc să îmi păstrez eleganța și să cred că sunt doar oameni slabi. Cum recunoști un cerșetor de atenție? Se laudă. Mult. Cu orice! Când eram mică, mamaie zicea să nu mă laud singură și să las pe alții să o facă. Acum mă gândesc că nu știa ea mare psihologie, dar cumva avea dreptate. Cerșetoria este doar o formă de a atrage atenție asupra ta și din păcate este cea mai proastă alegere.

cersetorul-de-atentieCum identifici o cerșetoare de atenție?

Ea este femeia care critică, pe oricine, oricând, oricum, oriunde. Cum să atragă altfel atenția asupra ei dacă nu făcând asta? De ce? Pentru că ea nu este capabilă să fie cine își dorește, pentru că ea nu știe să-și pună un machiaj care să o facă să se simtă bine în pielea ei, pentru că ea nu vrea să aibă eleganța pe care orice femeie ar trebui să o aibă. Câte femei nu ați auzit că spun „E ușor ce faci tu și eu pot să fac asta„? Întrebarea este: se concretizează în vreun fel afirmațiile lor? Nu. Acesta este motivul pentru care spun că un cerșetor de atenție este un om slab, pentru că nu are curaj să-și asume cele mai importante decizii din viața lui.

Cum identifici cerșetorul de atenție?

El este bărbatul cel mai deștept, cel mai frumos, cel mai capabil. Și nu pentru că o spun alții, ci pentru că insistă să facă astfel de afirmații de unul singur. Sunt femeie și nimic nu mi se pare mai dezgustător decât un bărbat care se laudă! Aproape că-mi provoacă bulimie. Pe de-o parte îmi este milă, trebuie să fie greu să nu-ți încarce nimeni calitățile de bărbat, dar cum te poți numi bărbat când nu știi ce înseamnă să fii un gentleman? Sau când nu știi să te faci respectat prin ceea ce faci și spui? Sau când ești o combinație de misogin cu ceva stupizenie la mansardă?

Cerșetorul de atenție este un bărbat incapabil să aibă succes real, poate că reușește cu ajutorul altora, dar niciodată nu va recunoaște o echipă, ba din contră, își asumă toate meritele.

Până una alta, de cerșetori nu scăpăm așa ușor, motiv pentru care vă recomand yoga. Face bine la psihic și puteți digera mai ușor un comportament social neadecvat!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment