Celulita – Tratamente naturiste pentru a scăpa de celulită

Celulita este cel mai mare duşman al femeii şi din păcate, statisticile spun că 1 din 2 femei suferă de aspectul de coajă de portocală.

Celulita poate fi eliminată cu ajutorul plantelor, masajului, sportului, dar mai ales printr-o dietă echilibrată. Din păcate, celulita înfloreşte rapid, însă atunci când îţi doreşti să scapi de ea, vei reuşi mult mai greu.

Păpădia este una din plantele „minune” care ajută la combaterea celulitei. Este o plantă erbacee din familia compozitelor. Avantajul păpădiei este că se găseşte pretutindeni, de la câmpie până la poalele munţilor, ceea ce o face o plantă accesibilă.

Păpădia contribuie la eliminarea celulitei prin substanţele ei care ajută ficatul în procesul de descompunere a produselor reziduale şi a toxinelor. De asemenea, sprijină mușchiii în procesul de curăţare a sângelui , eliminând reziduurile şi excesul de apă. Păpădia este floare-minune atunci când ai probleme cu circulaţia sângelui, cu poftă de mâncare sau dereglări hormonale.

Păpădia poate fi gătită la fel ca pe spanac, frunzele pot fi folosite în salate sau puteţi face infuzie de ceai cu 60 g păpădie la 1/2 litri apă. Se consumă o cană pe zi.

Nu uitaţi, celulita dispare definitiv numai dacă acţionaţi împotriva ei pe toate căile în acelaşi timp: masaj, cremă anticelulitica (Oligo.Dx este foarte bună pentru că elimină şi retenţia de apă), sport, dietă şi ceaiuri.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment