Cele mai sănătoase lichide – Află ce ar trebui să bei

Cele mai sănătoase lichide – Află ce ar trebui să bei

Există pe piață tot felul de băuturi nocive, precum băuturile carbogazoase și energizantele care conțin îndulcitori, arome artificiale și cafeină. Organismul uman nu va funcționa niciodată la parametri normali dacă veți consuma astfel de băuturi, așa că v-am pregătit o listă cu ce ar trebui să consumați:

– Apa: este cu siguranță printre cele mai sănătoase lichide pe care ar trebui să le consumați. Consumul insuficient de apă poate duce la dureri de cap, oboseală sau somnolență. Există studii conform cărora persoanele care consumă înainte de masă câte un pahar cu apă pierd din greutate.

– Laptele: este o sursă bogată de proteine și calciu, fiind vitale pentru dezvoltarea osoasă. Laptele se recomandă atunci când aveți probleme cu dantura, artrita sau osteoporoză.

Bauturi sanatoase– Sucurile naturale: în general, sucurile naturale sunt bogate în vitamina C, calciu, fier și fibre care ajută la detoxifierea organismului. Se recomandă sucurile neîndulcite, din fructe sau legume, mai ales după mesele bogate în grăsimi pentru că ajută la prevenirea degradării vaselor de sânge.

– Limonada: cea mai potrivită băutură vara, pentru că te răcorești, dar în același timp îți asiguri surplusul de vitamina C de care ai nevoie pentru un sistem imunitar puternic.

– Ceaiurile: pot înlocui cu ușurință cafeaua, ajută la digestie, probleme gastrice, dereglări hormonale sau pot fi folosite pentru înfrumusețare.

– Berea: berea brună are un conținut ridicat de fier și antioxidanți, mai multe informații despre cât de sănătoasă este berea, găsiți aici.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment