Cele mai rele femei în funcție de zodie

Se știe deja că astrele ne influențează viața și personalitatea. Uite ce spun astrele când vine vorba despre cât de răutăcioase sunt femeile în funcție de zodie.

Femeia BERBEC: este încăpățânată și de cele mai multe ori impulsivă, motiv pentru care se poate transforma oricând într-o femeie de care ar trebui să-ți fie frică. Ai grijă ce spui sau ce faci în prezența ei pentru că nu-i place să fie contrazisă prea mult.

Femeia TAUR: este inteligentă și de aceea femeia Taur nu se va răzbuna niciodată (cel puțin nu în mod direct). Așteaptă-te însă să te atace atunci când ți-e lumea mai dragă. Femeia Taur este o persoană calmă, preferând să evite disputele.

Femeia GEMENI: nu poate fi catalogată drept o femeie rea, dar dacă vei avea vreodată vreo problemă cu ea, mai bine îi spui direct. Devine foarte arogantă și răutăcioasă atunci când aude de la alții ceea ce tu nu ai curaj să-i spui.

Femeia RAC: se supără greu, fiind o femeie calmă, însă atunci când reușești să o calci pe nervi, poți fi sigur că nu mai există cale de întoarcere.

Femeia LEU: devine răzbunătoare și rea atunci când cineva îi încalcă teritoriul, fiind vorba fie despre iubit, carieră, prieteni sau casă. Femeia Leu este o femeie care știe să-și apere propriile interese, precum și familia.

Femeia FECIOARĂ: de cele mai multe ori își dorește să pară o războincă vrednică de filmele istorice, însă nu prea îi reușește. Femeia Fecioară este sensibilă și nu poate fi cu adevărat rea, nici măcar atunci când își propune.

femei-rele-in-functie-de-zodieFemeia Balanță: este una dintre cele mai nepăsătoare femei din horoscop, încât îi este aproape imposibil să devină nepăsătoare. Totuși, dacă alege să facă asta, o va face cel mult verbal.

Femeia SCORPION: este probabil printre puținele femei pe care vrei să le provoci vreodată. Atunci când vine vorba să-și facă dreptate singură, fii sigur că o va face fără să stea prea mult pe gânduri!

Femeia SĂGETĂTOR: este una dintre cele mai blânde femei și cu greu vei reuși să te cerți cu adevărat cu această femeie. Modul ei de a se răzbuna este unul singur: își ignoră adversarul.

Femeia VĂRSĂTOR: de cele mai multe ori poate fi malițioasă, însă nu este o persoană rea. În general, femeia Vărsător este o persoană calmă, care știe ce vrea de la viață și cum să acționeze.

Femeia PEȘTI: este acea femeie care nu se teme de puțină ceartă, ba dacă simte nevoie, o provoacă doar pentru a se descărca. Totuși, dacă ai posibilitate evită să te cerți cu o femeie Pești.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment