Cele mai periculoase cuvinte rostite de o femeie – Afla ce semnificatie au cele mai banale raspunsuri

Cele mai periculoase cuvinte rostite de o femeie – Afla ce semnificatie au cele mai banale raspunsuri

Desi, toate femeile sunt diferite, exista cateva cuvinte pe care toate le folosesc. Nimic rau in asta, dar ce te faci atunci cand aceste cuvinte inseamna ceva? Si nu ceva de bine? Noi am ales cateva raspunsuri pe care o femeie ti le poate da, cu explicatiile aferente:

1. Bine: cand iti raspunde cu „bine” inseamna ca vrea sa inchida un subiect pe care o deranjeaza, dar mai ales despre care stie ca are dreptate.

2. Nimic: cred ca ai auzit de multe ori vesnica intrebare pusa de barbat „Ce ai?” si ea sa-ti raspunda bosumflata „Nimic”. De fapt, acest nimic inseamna categoric „ceva”. Sunt discutii care incep de regula, cu „nimic” si se cam termina cu „bine”, asa ca evita intrebarea cu raspuns „Nimic”.

3. N-ai decat: faptul ca iti va spune ca n-ai decat sa faci ceva sau sa te duci undeva, nu inseamna ca isi doreste sau ca nu o deranjeaza sa o faci. Este mai degraba o provocare si nicidecum o permisiune. Cel mai bine este sa nu o faci.

4. E in regula: cand o femeie iti va spune asta exista posibilitatea sa se gandeasca deja cum se va razbuna pe tine. Nu o crede!

5. Mersi/multumesc: exista situatii in care iti poate spune un mersi sarcastic pentru care este bine sa nu spui „cu placere” pentru ca o vei enerva si mai rau. Las-o asa, fara sa ii mai dai curs unei alte discutii. Daca simti ca iti multumeste sincer, nu uita de „cu placere” pentru ca nu vei mai scapa de gura ei.

6. Da, ma rog: este o modalitate de a te injura atunci cand nu vrei sa ii dai dreptate si nu mai are chef sa continue o discutie.

7. Hai, lasa-ma pe mine: femeile folosesc aceste cuvinte atunci cand si-ar fi dorit sa faci tu ceva si ajunge sa o faca tot ea. Fereste-te de astfel de raspunsuri, pentru ca vei ajunge sa o intrebi „Ce ai?”, ea iti va raspunde cu vesnicul „Nimic” si lucrurile iau o alta intorsatura.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment