Cele mai norocoase zodii în 2015

2015 este un an plin de pasiune și de împliniri, iar noi putem alege modul în care să profităm de oportunități în funcție de cele mai norocoase zodii. În acest an vom aduce dorințele mai aproape de împlinire și vom stabili un echilibru în viața noastră. Crezi că norocul este de partea ta sau apar tot timpul situații nefericite? Află dacă te numeri și tu printre cele mai norocoase zodii, pentru care anul acesta se anunță promițător în materie de carieră, dragoste și sănătate.

Leu
Anul 2015 este unul bun pentru nativii din zodia leu, în ceea ce privește norocul și banii. Leii vor traversa o perioadă foarte bună, încărcată de energie, optimism, creativitate, o condiție fizică excelentă și abilitatea de a lega relații sociale. Abilitățile de lider vor fi recunoscute de la începutul anului, ca în luna august rezultatele muncii tale să ia o formă bănească. În timpul acestei perioade productive, cei născuți în zodia leu vor trebui să acorde mai multă atenție familiei. Sunt șanse ca un membru al familiei să aibă nevoie să-i fiți alături.

Pești
Norocul celor născuți în zodia pești este asemănător cu al leilor. În prima parte a lui 2015, planeta Jupiter va guverna în casa creativității, a dragostei, a speculațiilor și a plăcerilor, cunoscută și precum Casa a cincia a Peștilor. Datorită acestei guvernări, nativii în zodia Pești vor avea noroc pe plan sentimental, ducând la o îmbunătățire a vieții lor amoroase. Cu precădere în primele șapte luni ale acestui an, peștii vor avea parte de o perioadă de distracție și de relaxare, reușind să-și exploateze potențialul creativ. Tot atunci, astrele favorizează câștigurile provenite de la jocurile de noroc, iar pentru cei care își doresc un copil este momentul perfect. Nativii din zodia pești care nu au un serviciu vor avea noroc în planul carierei.

Cele-mai-norocoase-zodii-în-2015Taur
Una dintre zodiile norocoase ale anului 2015 este și cea a taurului. Planeta Jupiter va traversa Casa a patra a nativilor din zodia taur, ceea ce înseamnă că vor apărea oportunități în planul casei, al familiei și al vieții private. În ceea ce privește planul casei, va apărea posibilitatea cumpărării unei locuințe, mutării într-una mai mare sau chiar în străinătate. Taurii care au agenții imobiliare vor avea un an înfloritor. Relațiile pe planul familiei se vor îmbunătăți, pe fundalul unei atmosfere relaxate acasă. De asemenea, există și posibilitatea măririi familiei în 2015.

Fecioară
Deși prima parte a anului 2015 nu este una foarte norocoasă pentru cei născuți în zodia fecioarei, a doua jumătate a anului aduce schimbări. Jupiter va tranzita zodia fecioară începând cu luna august. Nativii din zodia fecioară sau cei care au ascendent în zodia aceasta vor observa intensificări ale unor trăsături precum comunicarea, spontaneitatea, curiozitatea, adaptabilitatea și logica. Optimismul de care vor da parte fecioarele le va ajuta să ducă planurile la bun sfârșit și să-și facă o prioritate din îmbunătățirea condiției fizice. În planul dragostei, partenerul va avea un an mai prost, față de fecioare, care vor avea parte de o prosperitate materială.

Vărsător
Vărsătorii vor avea un an excelent pe planul dragostei. Nativii din zodia vărsător care caută un partener, vor avea noroc și-și vor întâlni perechea, iar cei care sunt căsătoriți vor avea parte de stabilitate și de armonie în aceasta perioadă. La muncă, le vor fi recunoscute meritele vărsătorilor, putând fi promovați.

Scorpion
Și cei din zodia scorpion se numără printre cei norocoși în 2015, însă nu pe toate planurile. Anul acesta le va aduce un succese profesionale, reușind să ajungă acolo unde și-au propus în ierarhie. De asemenea, vor exista posibilități de a profesa peste granițe. Cunoștințele acumulate pe parcursul timpului vor fi recunoscute și recompensate în 2015.

 Sursă foto: neomisteri.ru

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment