Cele mai frumoase decorațiuni florale pentru o nuntă de poveste

Ce decorațiuni florale poți alege pentru o nuntă ca-n povești

Florile sunt cea mai frumoasă modalitate de a-ți decora locația nunții. Acestea pot schimba instantaneu o cameră și le poți folosi pentru a îmbrăca totul – de la scaune, până la tort. Iar pentru că a-ți face nunta implică mult mai multe detalii decât te gândiseși inițial, ne-am gândit să-ți prezentăm cele mai frumoase decorațiuni florale, pe care le poți alege pentru o nuntă ca în povești.

1. Decorațiuni florale centrale

Aranjamentele de flori centrale nu sunt noi, dar din ce în ce mai multe mirese vin cu o viziune nouă asupra punctului floral central. Ne place tendința florilor în sticle, borcane decorate, sticle și diferite suporturi. Poți folosi panglici colorate, dantelă sau recipiente colorate. Știm că îți dorești un aspect eclectic al decorațiunilor florale și că nu ai avea destul timp la dispoziție pentru a le face tu, așa că ce-ar fi să cauți aici modelul potrivit nunții tale?

flori-de-nunta2. Buchete de mireasă

Alegerea buchetului de mireasă ar trebui să fie o prioritate. Este singurul model floral care va fi cu tine la biserică, în casa părinților tăi, în casa socrilor tăi, la recepția nunții și pe birou, la locul de muncă, în fotografii, pentru următorii 50-60 de ani. Iar prioritatea ta florală poate fi aleasă chiar de aici.

3. Aranjamente florale pentru tort

Multe mirese folosesc flori pentru a decora tortul lor de nuntă, cu un motiv întemeiat – este o prezentare contemporană, față de decorațiunile tradiționale cu zahăr, și la fel de frumoasă. Câteva flori dispuse de partea de sus a tortului pot fi suficiente pentru a aduce un tort simplu la viață. Sau îți poți decora fiecare nivel al tortului, pentru un efect floral complet. Asigură-te că discuți opțiunile cu florarul. De asemenea, poți utiliza flori pentru a decora masa tortului – câteva decorațiuni florale centrale în plus și poți înconjura tortul cu ele, pentru a-l face punctul central. Îți poți pune și buchetul aici, ca să nu îl pierzi până când îl arunci unei posibile viitoare mirese. În cele din urmă, de ce să nu presari pe masa tortului câteva petale?

4. Decor floral pentru locația nunții

Când vine vorba de decorarea locației recepției, poți să alegi ce vrei. Poți agăța un aranjament mare de tavan, ca un candelabru floral, la care poți adăuga multă verdeață, fără a pipera bugetul pentru aranjamente florale pentru nuntă. Ramurile și crengile sunt un alt mod excelent de a retușa locația nunții. Le poți vopsi argintii sau albe și adăuga lumânări pentru o nuntă din timpul iernii. Iar pentru o nuntă făcută vara, poți atârna bile florale. Nici o fântână florală nu iese din discuție. Acest aspect te poate ajuta să atingi alt nivel al romantismului și prin adăugarea lumânărilor plutitoare și crinilor fără tulpină în fântână.

Tu ce flori preferi?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment