Cele mai bune zodii pe care le poți avea în pat

Te-ai întrebat vreodată cum te poate influența zodia atunci când te afli în momentele intime?

BERBEC: sunt persoane care preferă să dețină controlul, sărută foarte bine, însă de cele mai multe ori pot deveni egoiști în intimitate. Dacă vei reuși să cucerești un Berbec, vei avea cele mai tari partide din viața ta, însă trebuie să fii spontan și în niciun caz timid/ă.

TAUR: această zodie are un apetit incredibil, astfel încât pare că niciodată nu are destul. Unui Taur îi place să fie atins, mângâiat și în niciun caz nu-i place graba. Ai grijă să fii mereu îngrijit/ă pentru că adoră pielea parfumată și catifelată.

GEMENI: sunt maeștri în arta conversațiilor și dacă ești în căutarea unui om inteligent, atunci bazează-te pe un Geamăn. Avantajul este că nu te vei plictisi niciodată lângă el, însă dacă nu faci schimbări constante, le va căuta în altă parte. Îl poți cuceri lăudându-i inteligența.

RAC: este o zodie sensibilă și emoțională, de cele mai multe ori drăgăstoși, dar în aceeași măsură pot deveni răzbunători dacă le înșeli încrederea. Are nevoie de o atmosferă romantică, protecție și grijă deosebită.

LEU: Leul este cu siguranță una dintre cele mai bune zodii în pat. Sunt puternici și încrezători în propriile forțe, fiind pregătiți oricând să ardă în flăcările pasiunii. Leii oferă cadouri și mici atenții partenerului de viață, însă are nevoie să se simtă în centrul atenției.

FECIOARĂ: îi place să ofere protecție, par calme la suprafață, însă în interior au o pasiune arzătoare. Fiind foarte pretențioase și perfecționiste, nu sunt printre cele mai preferate zodii în pat. Dacă vrei să cucerești o Fecioară, ai grijă să fii îngrijit și bine îmbrăcat.

zodieBALANȚĂ: sunt foarte atente și protectoare cu partenerul de viață. Ba mai mult decât atât, pot deveni sentimentali și trebuie să fii dispus/ă să-i satisfaci fanteziile. Are nevoie de romantism, dar uneori preferă să evite monotonia și să încerce lucruri noi.

SCORPION: este considerat unul dintre cei mai buni amanți, deși unii susțin că este un fel de manipulator în pat. Au personalități puternice devenind irezistibili pentru multe persoane. Persoanelor născute sub acest semn preferă să fie cei care seduc.

SĂGETĂTOR: sunt creativi, uneori copilăroși, dar deschiși către lucruri și experiențe noi. Au o personalitate duală, fiind uneori sălbatici, alteori foarte sensibili. Le place să fie atinși în zona coapselor și taliei.

CAPRICORN: pentru a ajunge în pat au nevoie să fie îndrăgostiți. Nu sunt tentați de aventuri, fiind fideli în relația de cuplu. Dacă vrei să cucerești un Capricorn trebuie să depui efort și să ai răbdare. Îi plac atingerile ușoare și preferă să mărească treptat tensiunea din pat.

VĂRSĂTOR: sunt atrași de corpul partenerului și de cele mai multe ori nu pun nicio urmă de sentiment în asta. Sunt mai degrabă imprevizibili și pasionali. Vărsătorul este atras de persoanele pretențioase și care se lasă greu.

PEȘTI: preferă relațiile bazate pe contactul fizic, mai ales că vrea să-și satisfacă orice fantezie. Ca să cucerești un Pește trebuie să fii oarecum dominant pentru că sunt leneși și preferă să ai tu inițiativă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment