Cel mai frumos bărbat – Despre bărbatul perfect

Cel mai frumos bărbat – Despre bărbatul perfect

Cel mai frumos bărbat din lume nu este cel pe care îl declară revistele de specialitate, cel mai frumos bărbat din lume este cel căruia i se citește sufletul în privire, cel care își ajută femeia să se autodepășească, cel care, deși arată ca un bărbat, iubește precum un copil.

Cel mai frumos bărbat din lume este cel care, deși ocupat, își face timp să-i amintească celei pe care o iubește că EA este cea mai importantă.

Se spune că un bărbat adevărat nu fuge de implicare sau de responsabilități. Băieții, da. Vor fugi mâncând pământul și atât. Și noi, femeile, o facem uneori sau poate chiar mai des. Dar ce ne facem când știm teoria, dar stăm prost cu practica? Ce ne facem când poate dăm cu piciorul unei posibile iubiri profunde pentru o atracție de moment? Pentru o atracție care oricum va păli în timp?

Barbatul perfectSau ce ne facem dacă bărbatul perfect ne-a scăpat din prea multă vanitate?

Când vine vorba de sfaturi suntem toți buni, teoria este atât de ușoară și atât de greu de pus în practică.

Probabil că pe bărbatul perfect îl vei găsi când vei înceta să mai cauți ceea ce crezi că nu ai.

Tu ai întâlnit bărbatul perfect?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment