Care sunt cei mai geloși bărbați în funcție de zodie!

Gelozia se manifestă în fel și chip la fiecare dintre noi, însă personalitatea fiecăruia își spune cuvântul. Iată care sunt cei mai geloși bărbați în funcție de zodie: 

Bărbatul Berbec: Poziția de lider îi aparține în totalitate și face orice pentru a nu-și pierde statutul: de la cadouri scumpe până la mici atenții. Pentru bărbatul Berbec, problemele sunt rezolvate cu onoare.

Bărbatul Taur: Maniaco-depresiv este cuvântul cel mai potrivit pentru el. Când sunt furioși, Taurii devin agresivi, însă rămân cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când își pun întrebarea: Dar dacă?

Bărbatul Gemeni: Pentru bărbatul Gemeni, gelozia este aproape inexistentă. Ba mai mult decât atât, cu cât există mai mulți bărbați interesați de o femeie, cu atât ei și-o doresc mai mult. Face tot posibilul ca el să fie alesul femeii pe care o place.

Bărbatul Rac: Sunt foarte geloși, însă nu se manifestă agresiv, mai ales pentru că sunt recunoscuți ca fiind bărbați de casă.

Bărbatul Leu: Atunci când este gelos, bărbatul Leu se manifestă prin ignoranță, nicidecum prin agresivitate. Este foarte posesiv când vine vorba despre femeia lui și nimeni nu are voie să o atingă.

Bărbatul Fecioară: Când este gelos, bărbatul Fecioară poate spune cuvinte care dor, cinismul fiind cel mai bun prieten al său. Cu toate astea, bărbatul Fecioară nu poate fi dur.

Bărbatul Balanță: Când bărbatul Balanță este gelos intră în competiție, însă într-un mod diferit față de alții: își acordă atenție proprie. Își alege întotdeauna cele mai potrivite haine, se pune la punct, astfel încât să fie cel mai atrăgător bărbat și femeile să roiască în jurul lui.

gelosiBărbatul Scorpion: Sunt foarte orgolioși și nu suportă să se simtă în pericol, apelând de multe ori la amenințări, chiar dacă nu le pun în practică.

Bărbatul Săgetător: Poate că nu au întotdeauna motive de îngrijorare, însă bărbații sub semnul Săgetător sunt întotdeauna pregătiți de luptă. Pot fi paranoici și au nevoie de asigurări încă de la începutul relației.

Bărbatul Capricorn: Este cel mai bun detectiv particular. Sunt atenți tot timpul la detalii, tocmai pentru a nu fi luați prin surprindere. Bărbatul Capricorn recunoaște greu că este gelos, deși caută întotdeauna să afle totul.

Bărbatul Vărsător: Dacă se simte amenințat, abandonează fără să stea pe gânduri. Poate să dispară pur și simplu, fără să ofere nicio explicație.

Bărbatul Pești: Există posibilitatea ca atunci când sunt geloși să intre într-o stare care nu-i avantajează neapărat: uită să se mai îngrijească, pot cădea victime ale viciilor sau să sufere de insomnie.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment