Cei mai agresivi bărbați în funcție de zodie

Oamenii agresivi reprezintă subiectul complicat al unui studiu, care poate varia de la o ușoară furie verbală până la atacuri fizice violente. Agresivitatea este o parte importantă a ființei umane, un aspect al sinelui nostru complicat și divers. Natura și cauzele agresivității umane nu se regăsesc în genele noastre, însă putem studia funcțiile biologice pentru a înțelege mai bine căile și modelele comportamentelor agresive.
Stilurile conflictuale și agresivitatea variază în funcție de indivizi, sexe, genuri, societăți și epoci. Însă se știe că unele caracteristici ale diferitelor persoane pot duce la o reducere sau o mărire a agresivității. Femeile și bărbații diferă în unele aspecte ale agresivității, însă rezultatele comparațiilor depind de un context social, de experiențe și de rolurile pe care le joacă în societate. Bărbații sunt cunoscuți drept persoane mai violente decât femeile. Uite care sunt cei mai agresivi bărbați în funcție de zodie!

Berbec
Nativii berbec se numără printre cele mai agresive zodii. Bărbații berbec sunt guvernați de Marte, care este cunoscut ca Zeul Războiului. Aceștia dau dovadă de impulsivitate, urmând ca după acțiune să ceară și explicații. Din fericire, nu sunt răzbunători și se calmează destul de repede după ce au iscat furtuna. Bărbații berbec preferă să se liniștească practicând sporturi care nu reprezintă o competiție, astfel reușind să treacă peste supărări. În ceea ce privește viața de cuplu, cei din zodia berbec sunt geloși și dau dovadă de agresivitate, însă consideră că acestea sunt modalitățile lor de exprimare a afecțiunii.

Cei-mai-agresivi-bărbați-în-funcție-de-zodieTaur
Nativii din zodia taurului nu dau dovadă de agresivitate directă, ci mai degrabă de una tacită. Deși au momente când se enervează foarte tare, bărbații taur acționează rareori agresiv. Cei născuți în această zodie țin foarte mult la integritatea proprie și cea a persoanelor apropiate, dar și la securitatea lor. De aceea, vor avea tendințe distructive atunci când cele enumerate mai sus vor fi amenințate. Deși sunt răbdători, bărbații taur va obține tot ce și-a propus dacă va fi provocat. Cel mai bine ar fi să nu înșeli niciodată un bărbat taur, pentru că va deveni posesiv și gelos, urmând reacții violente atunci când bănuiește sau află de infidelitate. Ca și pe berbec, nativul taur se liniștește cu ajutorul mișcării fizice, dar și prin activități casnice, escapade în natură și cumpărături.

Gemeni
Când se enervează, bărbații din zodia gemeni apelează la atacuri verbale, însă nu sunt departe de cele fizice. Preferabil ar fi să nu fie luați în derâdere, să le fie insultată inteligența sau să fie atacați verbal, deoarece se vor supăra. Vor urma insulte verbale tranșante, dar într-o măsură discretă. De obicei, nativul gemeni se va implica în dezbateri și polemici, doar pentru a-și exersa flexibilitatea gândirii care îi aduce victoria de nenumărate ori. Modalitatea prin care îi place să se relaxeze este găsirea unei noi teme de discuție sau timpul petrecut alături de prietenii săi.

Fiecare zodie are particularitățile ei, însă putem să analizam sursa agresivității pentru a o tempera sau elimina complet. Trăsăturile definitorii ale semnelor zodiacale ne caracterizează personalitatea, pe care o putem finisa până ajungem la formula ideală de comportament. Trebuie să învățăm să ne acceptăm defectele și să găsim echilibrul perfect atât în viața de zi cu zi, cât și ca soluție pe termen lung.
Sursa foto: twitter.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment