Ceaiuri pentru digestie – Cum tratezi indigestia

Ceaiuri pentru digestie – Cum tratezi indigestia

Plantele medicinale sunt un adevărat miracol pentru tratamentele alternative, însă dacă ai făcut un exces alimentar, ai la îndemână cel puțin 5 plante care îți vor ușura digestia:

1. Ceaiul verde

Blochează asimilarea grăsimilor şi ţine departe acumularea kilogramelor în plus, îți oferă energie, reduce pofta de mâncare, stimulează metabolismul, favorizând astfel arderea mai rapidă a grăsimilor.

2. Ceaiul de ghimbir

O mirodenie rară şi foarte scumpă în trecut, ghimbirul (Zingiber officinale), pe lângă gustul aromat, conţinând toată gama de dulce, acrişor şi picant, este un ajutor preţios pentru cei care suferă de „digestie leneşă”, deglutiţie dificilă, flux scăzut de bilă.

3. Ceaiul de chimen

Este plăcut la gust și potrivit celor care suferă de balonări excesive și indigestie.

Ceaiuri pentru ten4. Ceaiul de mentă

Se recomandă o ceașcă după fiecare masă pentru că ajută la digestie și împotriva balonărilor.

5. Ceaiul din semințe de schinduf

Se consumă călduț și neîndulcit, semințele stimulând metabolismul. De asemenea, ajută la digerarea grăsimilor mai repede.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment