Ceaiuri destinate problemelor tenului – Află ce ceai ar trebui să bei

Ceaiuri destinate problemelor tenului – Află ce ceai ar trebui să bei

Ceaiurile nu sunt destinate doar răcelilor, ci pot avea un efect miraculos și pentru ten, mai ales dacă prezintă semne de îmbătrânire, acnee sau dacă nu este suficient de hidratat.

Ceaiul verde: este cel mai bogat ceai în antioxidanți, aminoacizi, vitamine (A, B, C și E) și minerale. Ceaiul verde este destinat tenului acneic, îi redă strălucirea naturală, te protejează de razele UV, dar mai ales te ajută să-ți menții tenul tânăr.

Ceaiul negru: este cel mai hidratant ceai. Îl poți consuma ca atare sau îl poți folosi drept comprese reci pentru ten, pe care le aplici după o curățare în prealabil (ceaiul aplicat pe față nu se mai curăță).

Ceaiuri pentru tenCeaiul de tei și mentă: o infuzie din cele două îți asigură strălucire imediată tenului. Umezește o bucată de tifon din ceaiul obținut din cele două plante și aplică pe față timp de 20 minute.

Codițe de cireșe: ajută la eliminarea retenției de apă și a celulitei, dar în cazul tenului, o astfel de infuzie aplicată ajută la eliminarea impurităților și celulelor moarte.

Pentru rezultate maxime nu uita să consumi cel puțin o cană de ceai pe zi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment