Ce zodii au simțul umorului

Umor

Simțul umorului este calitatea cea mai dorită la un potențial partener, iar cercetările au arătat că e mai importantă chiar și decât înfățișarea. Oamenii amuzanți sunt considerați a fi mai inteligenți, mai interesanți și mai atractivi decât cei fără simțul umorului. Așa că, dacă râsul este afrodisiacul perfect, care sunt zodiile care te vor atrage în patul lor datorită simțului umorului? Din cauza faptului că sunt la fel de multe tipuri de umor, precum există semne zodiacale, ce te va face să râzi este diferit față de ce îl amuză pe cel de lângă tine. Fiecare zodie are propriul fel de spirit, în funcție de modul în care ne conectăm mental sau emoțional la diferite situații. Uite ce zodii au simțul umorului!

Simțul umorului pentru semnele de foc (berbec, leu, săgetător)
Dacă apreciezi râsul în hohote, un semn de foc nu te va dezamăgi niciodată. Pasionate și exuberante, semnele de foc au o calitate imatură, care le face să prefere glumele de prost gust și farsele. Nativii săgetători au fost declarați clovul zodiacului. Din moment ce nu este prea greu să le înțelegi simțul umorului, putem spune că sunt caracterizați de cel mai necomplicat umor, pe care îl înțeleg toți oamenii. Cu toate acestea, tipurile mai sofisticate sau serioase pot fi, uneori, jignite de exuberanța și imaturitatea semnelor de foc. Dacă o glumă nu este prea evidentă sau e vorba umor sec, nu vor înțelege întotdeauna.

Ce-zodii-au-simțul-umoruluiSimțul umorului pentru semnele de pământ (taur, fecioară, capricorn)
Aceste trei zodii împărtășesc un simț al umorului care își are rădăcinile în lumea fizică. Chiar și cei mai educați oameni, care aparțin acestei categorii, se bucură de glumele indecente, pe care alții le-ar considera vulgare și fără gust. Cunoscuți pentru umorul sec și sarcarsm, fecioarele și capricornii au un un stil unic de a transmite umorul chiar și în cele mai sumbre situații din viața de reală. Incomode în situația glumelor abstracte, semnele de pământ sunt adesea judecate ca neavând simțul umorului de către cei care nu apreciază stilul lor.

Simțul umorului pentru semnele de aer (gemeni, balanță, vărsător)
Semnele de aer sunt maestrele replicilor amuzante și răspunsurilor inteligente, datorită inventivității și rapidității gândirii. Gemenii sunt cunoscuți pentru abilitatea jocurilor de cuvinte. Umorul vărsătorilor este cerebral, ușor și spumos, concentrat pe bârfe și știri distractive, fiind în special atrași de bizar și de neconvențional. Abilitățile lor sociale rareori jignesc pe cineva, însă vor face glume dacă știu că e posibil să provoace râsete. Persoanele care se prind mai greu vor vedea semnele de aer ca iritante, cu nasul pe sus. Nativii gemeni, balanță și vărsător se plictisesc repede de oamenii care nu pot ține pasul cu stilul lor inteligent rapid.

Simțul umorului pentru semnele de apă (rac, scorpion, pești)
Imaginația și empatia sunt semnele distinctive ale simțului umorului semnelor de apă. Aceste semne sunt ideale pentru ironizarea dezamăgirilor din viață, absurdităților și improbabilităților. Vă vor distra cu povești hilare, de multe ori exagerate, despre dezastrele personale. Simțul umorului este adesea auto-peiorativ, însă -cu excepția scorpionului- sunt prea sensibili la sentimentele altor persoane pentru a face o glumă pe seama acestora. Scorpionul câștigă premiul pentru cel mai răutăcios simț al umorului, însă glumele pe care le fac sunt dureros de amuzante. Toate semnele de apă, chiar și scorpionul, sunt mai amuzante după câteva pahare cu băutură.

Sursa foto: pinterest.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment