Ce zodii au ghinion în dragoste în 2015

Îți găsești dragostea sau nu anul acesta?

Dacă ai planuri mari pentru 2015, ar trebui să te mai gândești puțin: uneori planetele se pot alinia în defavoarea ta.

Iată ce zodii au ghinion în dragoste în 2015, dar și cine va avea noroc:
BERBEC: faci parte dintre cei mai norocoși nativi din horoscop. Până la sfârșitul anului te vei bucura de o relație amoroasă așa cum ți-ai dorit!
TAUR: 2015 nu a început așa cum ți-ai fi dorit și nici o să meargă prea bine până în luna septembrie. Faci parte dintre acei nativi care sunt și ghinioniști și norocoși anul acesta. La sfârșitul anului ai mari șanse să te căsătorești sau să-ți găsești un partener pe placul tău.
GEMENI: viitorul tău este incert. Dacă până acum ai stat pe gânduri, în 2015 Saturn în casa dragostei îți va deschide ochii. Dacă vei fi sau nu norocoasă să-ți întâlnești jumătatea, depinde numai de tine.
zodii-cu-ghinion-in-dragosteRAC: ești o norocoasă. Anul acesta va fi pentru tine un an bun din punct de vedere emoțional.
LEU: începând cu luna iulie vei avea o relație oficială, cu șanse mari să se concretizeze cu o căsătorie.
FECIOARĂ: ești ghinionistă cel puțin până în luna noiembrie când ai mari șanse să întâlnești pe cineva pe placul tău.
BALANȚĂ: anul acesta nu e un an favorabil pentru tine, cel puțin din punct de vedere amoros. Dacă ești deja într-o relație este posibil ca aceasta să se finalizeze cu o despărțire, însă nu-ți face griji pentru că îți vei întâlni jumătatea la începutul anului 2016.
SCORPION: anul 2015 este anul tău! Ai mari șanse să te căsătorești și să-ți întemeiezi o familie.
SĂGETĂTOR: în 2015 vei trece prin despărțiri și împăcări repetate, însă trebuie să îți păstrezi echilibrul și să faci alegeri raționale.
CAPRICORN: norocul a dat peste tine! Saturn a stat în casa dragostei timp de doi ani,însă acum ai mari șanse să-ți găsești împlinirea pe planul sentimental. Faci parte dintre cei mai norocoși pentru că vei întâlni un partener cu același grad de sexualitate ca și tine.
VĂRSĂTOR: vei avea un an incredibil de bun, cu pasiune și multă dragoste. Ai grijă, căci vor ieși scântei în dormitor!
PEȘTI: ai avut ghinion în dragoste până acum, însă în 2015 se pare că vei avea în sfârșit puțin noroc.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment