Ce vor femeile în pat?

Ce vor femeile în pat? De toate. Asta dacă nu vorbim despre o femeie-lemn și frigidă. Un lucru este sigur, o femeie își dorește un bărbat care să știe ce vrea, dar mai ales care să știe cum să obțină totul. Smiorcăiții și tipii emotivi, cărora le tremură mâinile atunci când văd câteva forme, nu sunt tocmai prea apreciați. 

Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont dacă vrei să o impresionezi în pat sau dacă îți pasă ceva mai mult cum se simte partenera ta cu tine:

1. Preludiul: femeile au nevoie să fie relaxate și liniștite, dacă vă doriți ca partida să se încheie cu trofeul mult râvnit „O”. Acordă-i timp fie cu un masaj ușor, fie cu câteva mângâieri care să o facă să își dorească să treci mai repede la acțiune.

Adriana Lima2. Durata: în medie, o femeie are nevoie de cel puțin 10-15 minute pentru a ajunge la fericitul O. O partidă mai scurtă sau mai lungă de 15-20 minute nu este apreciată. Vorba „ce e prea mult strică” se aplică și în cazul de față.

3. Dușul de dinainte: știu că pentru voi poate fi moartea pasiunii, însă femeile se simt mai confortabil dacă știu ca înainte se face un duș.

4. Atmosfera perfectă: femeile vor romantism, dar în aceeași măsură, vor să fie dominate din când în când. Optează pentru diversitate dacă vrei o femeie care să nu fie morocănoasă toată ziua. Faceți un duș împreună și nu o lăsa să scape neatinsă. Dacă dușul vi se pare incomod, începeți acolo și terminați în dormitor.

5. Acordă-i timp: fiecare femeie are nevoie de puțin timp, altfel riști să pari un animal flămând și te asigur că nu o să-i placă să treci direct între picioarele ei.

6. Flirtul: fie că aveți sau nu o relație serioasă sau de lungă durată, femeile au nevoie de flirt în aceeași măsură ca și voi. Fă-i complimente atunci când ieșiți undeva, atinge-o în locuri interzise sau fă-o pur și simplu să se simtă dorită. Rezultatul îl vei vedea atunci când ajungeți acasă.

7. Fă-i complimente în timpul actului: femeile sunt stresate în general de defecte reale sau închipuite, așa că poți încerca să-i oferi puțină încredere în ea (și este o regulă pe care ai putea să o aplici chiar dacă este o aventură de-o noapte). Atenție! Nu exagera cu prea multe cuvinte pentru că riști să fii enervant și să-i distragi atenția de la ceea ce se întâmplă între voi.

8. Ușor, dar sigur: toate femeile au nevoie să simtă că au un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Chiar și o femeie independentă în viața de zi cu zi are nevoie să fie dominată în momentele intime. Fii precis în gesturi, arată-i că știi ce vrei.

9. Nu o obliga să facă ceva anume: dacă nu are chef să stea deasupra, nu forța nota. Atunci când o femeie este dispusă să facă asta, fii sigur că îți va da de înțeles că își dorește să preia controlul.

10. Finalul: femeia în general este ciudată și greu de înțeles pentru bărbați, însă toate au nevoie să fie luate în brațe după ce ați terminat o partidă. E un fel de a nu se simți folosite după, așa că nu fi zgârcit și acordă-i timp și pentru astfel de momente.

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment