Ce uraste cel mai mult un barbat la o femeie – Afla raspunsurile direct de la barbati

Ce uraste cel mai mult un barbat la o femeie – Afla raspunsurile direct de la barbati

Pentru ca sunt femeie, am curiozitati cu privire la gandirea barbatilor despre noi, femeile. Asa ca am facut un sondaj printre prieteni despre ce urasc ei cel mai mult la o femeie.

Iata si raspunsurile pe care le-am primit:

Cristea Marian (model-actor): spune ca uraste cel mai mult Infidelitatea.

George Daniel: „Cred ca totul are legatura cu supravietuirea si reproducerea, evident este sadit in noi sa fim nemultumiti daca alt mascul are tangente cu femeia noastra pentru ca nimeni nu are chef sa faca vreun efort pentru mostenitorii altuia. Prin urmare, orice gest al femeii care acorda mai putina atentie barbatului si mai multa altor barbati.. cam deranjeaza. Noi barbatii suntem fiinte rationale si avem de-a face cu voi, femeile, fiinte profund emotionale.Pentru voi este ok sa pretindeti de multe ori ca sunteti altceva decat sunteti in realitate.
Urasc atunci cand femeile pretind despre ele ca sunt altceva decat sunt.”

Cosmin: „Cel mai mult urasc Infidelitatea.”

Zainea Andrei: „Urasc minciuna.”

Mihai: „In cazul unei relatii urasc infidelitatea. Iar in general, unui baiat ii displace o fata frumoasa, dar imbracata nepotrivit.”

Bogdan: „Sa o prinzi ca te inseala si totusi sa nu recunoasca.”

Ionut: „Urasc cand femeile ne mint.”

Mihai: „Urasc momentele de gelozie si mai presus de toate: femeile care tipa la barbati fara motiv.”

Cristian Albu: „Cred ca cel mai mult urasc minciuna, falsitatea si tot ce e legat de asta.”

In mare, raspunsurile se leaga de infidelitate si minciuna, cu toate astea, va invit sa comentati daca aveti completari, poate reusim cumva sa tinem cont de parerea voastra si sa fim mai mult pe placul vostru.

Tu ce urasti cel mai mult la o femeie?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment