Ce ți se poate întâmpla dacă trimiți poze pe Whatsapp

Dacă ai trimis vreodată poze în ipostaze nu tocmai decente pe Whatsapp, e-mail sau Facebook, ar trebui să te gândești de două ori înainte, pentru că pot ajunge pe internet.

Hackerii îți pot afla parolele atunci când folosești aceeași parolă pentru mai multe site-uri, când descarci programe software sau când dai click pe linkuri primite pe e-mail.

Ce se întâmplă când îți este furată o parolă?
1. Îți fură identitatea.
2. Trimite e-mailuri cu viruși persoanelor din agenda ta.
3. Îți poate accesa contactele, fotografiile și orice informație pe care o deții.
4. Poate face cumpărături, folosindu-ți cardurile și conturile bancare.

Din fericire, majoritatea paginilor web permit sincronizarea telefonului cu orice cont, așa că poți primi un mesaj pe telefon de fiecare dată când te loghezi și astfel de asiguri că nimeni nu va avea acces la datele tale.

ce-se-intampla-daca-trimiti-pozeCe trebuie să faci ca să nu-ți fie furate fotografiile?

În general, telefoanele sunt conectate la conturi de Google, iar asta îți permite să accesezi de pe pagina dedicată numele de utilizator și parola, apoi să introduci un cod pe care îl vei primi pe telefon prin mesaj text. La conectare, poți alege opțiunea să nu ți se solicite un alt cod pentru calculatorul pe care îl folosești acasă.

iCloud: există câteva vedete de la Hollywood, precum Jennifer Lawrence, care au căzut în plasa unui hacker specializat în serviciul iCloud de la Apple. Se poate întâmpla oricui, iar singura soluție este să îți securizezi datele de logare.

Facebook: și în acest caz există un generator de coduri pentru a primi mesaj cu un cod unic de logare.

Ai grijă cui trimiți fotografii în ipostaze intime pentru că nu există doar să ai contul spart de un hacker, ci chiar să ajungi șantajată sau publicată pe site-urile de specialitate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment