Ce ți se poate întâmpla dacă porți tocuri!

Te-ai întrebat vreodată ce ți se poate întâmpla dacă porți tocuri dincolo de tendințele pe care fiecare femeie le urmărește?

Cu toate astea, specialiștii adresează următoarea întrebare: Cât de mult puteți iubi tocurile încât să vă expuneți atât de mult unui astfel de pericol? Cât de mult contează să fii la curent cu toate tendințele?

Faptul că pantofii stiletto cu tocuri înalte nu sunt tocmai cei mai confortabili, știți deja, însă știți ce se întâmplă cu spatele și picioarele voastre?

tocuriÎn cadrul spitalului Royal National Orthopaedic din Marea Britanie s-a efectuat o scanare 3D, în care fiecare femeie poate vedea ce se întâmplă cu picioarele și spatele ei atunci când poartă tocuri. Doctorul Dishan Singh a declarat că de obicei se utilizează razele X 2D pentru a obține un diagnostic al picioarelor, însă noul scanner permite observarea clară a tălpii și gleznelor.

Medicul susține că atunci când porți tocuri, practic îți strivești degetele și îți forțezi piciorul să ia o formă nenaturală, care poate provoca afecțiuni grave pe o perioadă destul de lungă. Mai mult decât atât, doctorul susține că se pune o presiune pe oasele sesamoide (oasele mici de sub degetul mare), greutatea corpului mutându-se pe călcâi, provocând probleme serioase gleznei.

Se pare că există o strânsă legătură între durerile de picioare și tocuri, ceea ce fac ca medicii ortopezi să avertizeze asupra pericolului la care se expun femeile: Tocurile nu se poartă în fiecare zi, ci cât mai rar posibil.

Iată clipul pe care medicii l-au postat pentru a preveni fiecare femeie cu privire la pericolul la care se expune:

Sursa: rnoh.nhs.uk

Tu cât de des porți tocuri?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment