Ce ți se poate întâmpla dacă porți tanga?

Lenjeria intimă a suferit de-a lungul timpului modificări, ajungând astăzi să arate așa cum știm deja. Începând cu anul 1922, lenjeria intimă începe să fie din ce în ce mai mică și mai strâmtă până când 50 ani mai târziu apar renumiții tanga.

Deși s-au bucurat de un succes incredibil, acest tip de lenjerie reprezintă un pericol pentru sănătatea femeilor. Medicii specialiști susțin că lenjeria tanga nu provoacă prea mult rău, însă contează foarte mult predispoziția femeii de a face vreo infecție. Pe de altă parte, dacă te confrunți cu infecții urinare dese și nu reușești să găsești cauza, lenjeria tanga ar putea fi de vină.

Care sunt riscurile atunci când porți lenjerie tanga?

lenjerie-intimaMajoritatea lenjeriilor sunt făcuți din materiale precum dantelă, lycra sau spadex, care păstrează o umiditate crescută în loc să lase pielea să respire. Acest lucru duce la apariția infecțiilor. Dacă mai pui la socoteală și faptul că de câțiva ani se poartă pantalonii foarte strâmți, umezeală din această zonă este chiar foarte mare.

O altă problemă foarte gravă este răspândirea bacteriilor E. Coli care se găsesc în colon. Lenjeria tanga favorizează migrarea bacteriilor către aparatul reproducător al femeii, ceea ce poate duce la sterilitate.

Există zvonuri că lenjeria tanga favorizează apariția hemoroizilor, lucru fals de altfel. Medicii susțin că nu sunt responsabili pentru apariția hemoroizilor, însă sunt de evitat atunci când suferiți de această afecțiune pentru simplul fapt că deranjează.

Se recomandă lenjeria din bumbac, mai ales în perioada verii, altfel riști să ai iritații și diferite afecțiuni neplăcute. Dacă ai avut probleme, evită să mai porți o astfel de lenjerie.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment