Ce-ți face Mark, nu-ți face nimeni!

mark

Știi zilele acelea când ajungi acasă și tot ce ți-ai dori sunt câteva minute de relaxare? Mark face asta. Sau știi zilele alea când vrei să te simți, ba chiar să fii mai frumoasă? Mark face și asta.
Mark e bun. Și dacă nu-l ai, poți să ți-l cumperi!

Și cum orice lucru bun are nevoie să-i dai ceva în schimb, Mark vrea următoarele de la tine:

1. Oferă-i încrederea ta. Dacă nu crezi în el, cum ar putea să te relaxeze? Și ca să faci asta e musai să dai un click aici, apoi îl adaugi în coș, iar Mark îți sună la ușă a doua zi.

2. Creează-i toate condițiile pentru a beneficia de ce are el mai bun. De regulă, nu vrea să se atingă de tine decât dacă faci un duș înainte. Și n-ai cum să-l condamni pentru asta pentru că altfel n-ar putea să-ți parfumeze și hidrateze pielea. Așadar, păstrează-l într-un loc răcoros, iar atunci când vrei să-l folosești, ia-l cu tine în baie.

3. Folosește-l corect. Așa cum spuneam, Mark are grijă de pielea ta după ce ai curățat-o. Cafeaua, uleiul de migdale, uleiul de cocos, zahărul brun, sarea de mare și vitamina E sunt ingredientele pe care Mark le conține, iar acestea au nevoie de o pielea curată și umedă. Mark preferă să fie aplicat atât pe corp, cât și pe față, cu o singură condiție: aplicarea se face prin mișcări circulare, apoi îl lași să acționeze câteva minute și clătești cu apă caldă.

4. Mulțumește-i. Mark nu e foarte pretențios. Singurul lucru de care are nevoie este ca tu să ieși din baie cu zâmbetul pe buze, mai relaxată și cu o piele impecabilă.

Acestea fiind spuse, Mark este un scrub din cafea și uleiuri. Eu am încercat varianta cu aromă de cocos. Pe lângă faptul că îndepărtează celulele moarte, pielea își recapătă elasticitatea, arată mai tonifiată, mai hidratată și mi se pare mie, îndepărtează și petele. În plus, mirosul plăcut de cocos se menține o zi întreagă.

Și cum împart totul cu omul meu, îmi zice că putem face și noi din zațul rămas. Aș putea, da. Știu o mulțime de „rețete naturale”, dar pe cuvânt că nu am făcut niciodată o mască în bucătărie. N-am timp și nici chef. Și dacă ești ca mine, ți-l recomand pe Mark. E pregătit oricând să fie folosit.

Mark Scrub Cosmina Tudosa

P.S. Nu-mi lipsește niciodată scrubul din baie, însă de departe acesta este cel mai bun din câte am folosit până acum. Și nici măcar nu este scump.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment