Ce sutiene alegi dacă ai sâni mici?

sâni mici

Tu știi ce sutiene trebuie să alegi?

Toată lumea presupune că femeile cu sânii mici îşi pot găsi sutiene mult mai uşor decât cele înzestrate, însă de multe ori lucrurile nu stau chiar aşa. Femeile cu sâni mici sau foarte mici întâmpină adesea dificultăţi în găsirea sutienului ideal.

Fiecare femeie are o conformaţie diferită, iar cele care au sâni mici îşi găsesc sutiene mai greu deoarece dimensiunea cupei nu corespunde întotdeauna ca raport circumferinţei bustului. Astfel, în încercarea de a purta un sutien care cuprinde circumferinţa, cupele pot fi prea mari sau prea distanţate.

Sutiene potrivite pentru sâni mici

Deşi au avantajul că pot să elimine sutienul cu uşurinţă, iar sânii pot arăta foarte bine şi fără, pe sub o ţinută casual, există anumite momente când femeile cu sâni mici au nevoie de susţinere şi uniformizare, unde mai pui că există riscul ca sfârcurile să devină vizibile la prima adiere.

Sutienele pentru tricou

Fiind cea mai simplă variantă, acest tip de sutien are puţine cusături şi detalii, însă cupele pot conţine bureţei care pot îmbunătăţi aspectul şi pot da impresia de volum mai mare. Ai grijă însă, nu exagera cu volumul, deoarece în partea superioară se poate vedea diferenţa şi vei părea ridicolă.

Sutienul-bustieră

O combinaţie de beneficii între cele două, acest tip de lenjerie păstrează aspectul feminin şi delicat al sutienului, însă îi lipsesc adesea cusăturile incomode, uşor vizibile pe sub haine şi sârmele de susţinere, ceea ce îl face mai confortabil. Ai însă grijă, sutienul-bustieră nu oferă multă susţinere şi poţi risca să alunece de pe sâni în sus dacă nu este mărimea potrivită sau se lărgeşte.

sâni miciSutienul invizibil

Am mai vorbit despre el şi în articolul legat de alegerea sutienului în funcţie de ţinută, şi am menţionat la acel moment că e cel mai potrivit femeilor cu sânii mici. Asta deoarece nu oferă susţinere, însă apropie sânii şi îi uniformizează. În plus nu mai ai parte de bătaia de cap pe care ţi-o dau bretelele căzute la cele mai nepotrivite momente sau ridicarea sutienului cu totul. Este totuşi de evitat în zilele foarte călduroase, deoarece atunci când transpiri există riscul ca sutienul să alunece.

Sutienul bandeau

După cum sugerează şi numele, acest tip de sutien este în esenţă o bandă de material, destul de lată, care cuprinde sânii şi îi apropie. Nu oferă prea multă susţinere, însă poate fi purtat şi pe sub unele cămăşi sau topuri decoltate pentru un efect de completare, şi nimeni nu va şti că este un sutien şi nu o parte din top.

Sutien push-up

Nu în ultimul rând, sutienul push-up este ideal pentru femeile cu sâni mici, deoarece pe lângă aspectul mai voluminos pe care îl oferă sânilor, acest sutien îi şi apropie. Ai grijă să alegi un sutien potrivit atât în circumferinţă, dar care să aibă şi o cupă pe măsură, iar pentru a te asigura că îţi vine bine probează mai multe sutiene. În spate, sutienul ar trebui să fie suficient de larg încât să poţi băga două degete, dar suficient de strâns încât să nu încapă mai multe.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment