Ce spun ochii despre tine

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și într-adevăr, aceștia pot dezvălui caracterul, gândurile și eventualele întâmplările din viața unui om.

La fel cum trăsăturile faciale pot dezvălui personalitatea ta, ochii spun, în detaliu, totul despre tine. Iată cum poți interpreta secretele cuiva cu ajutorul ochilor:

1. Colțul interior al ochilor indică problemele de natură emoțională. Persoanele care au cantul mai mare se pot confrunta cu greutăți în viață, în timp ce persoanele care au colțul mai îngust sunt predispuse trădărilor și accidentelor.

2. Porțiunea roz din zona colțului interior al ochilor denotă discreția unei persoane. Persoanele agitate au o culoare proeminentă, în timp ce persoanele răbdătoare și inteligente au o culoare mai delicată.

3. Liniile din colțul interior al ochilor arată că persoana în cauză a trecut prin mai multe greutăți în viață.

4. Vase de sânge pe albul ochilor: sunt un semn de oboseală excesivă, iar atunci când acestea își fac apariția, înseamnă că ai nevoie de odihnă.

5. Punctele negre pe albul ochiului: reprezintă infidelitatea în relația de cuplu.

6. Sclera perfect albă: persoanele cu ochii limpezi sunt persoane decise și ferme, în timp ce persoanele care au ochii cu tentă gălbuie sunt considerate ghinioniste. Dacă albul ochilor are tendințe albăstrui sau verzi, indică o persoană emotivă.

ce-spun-ochii-despre-tine7. Culoarea irisului: persoanele cu ochii negri sunt deseori nostalgice, cu sentimente puternice de dragoste și afecțiune. Ochii căprui sunt specifici persoanele sensibile și calme, dar care ezită atunci când trebuie să ia decizii. Persoanele cu ochii verzi sau albaștri sunt persoane naturale, care preferă să spună adevărul.

8. Mărimea pupilei: cu cât pupila este mai mare și mai proeminentă, cu atât persoana în cauză este mai inteligentă și cu o memorie mai bună. Dacă pupila este mică, atunci persoana în cauză este rebelă și de cele mai multe ori, încăpățânată.

9. Linie pronunțată în colțul exterior al ochilor: este caracteristică oratorilor și persoanelor care au încredere în imaginea lor, însă dacă această linie nu este foarte sesizabilă, atunci vorbim despre o persoană libertină, dar norocoasă în dragoste.

10. Contur pronunțat spre exterior: este specific persoanelor care vor avea un partener atrăgător, cel puțin din punct de vedere fizic.

11. Linia pleoapei: O singură linie este caracteristică unei persoane raționale, care nu se implică profund în nicio problemă, linia dublă se regăsește la persoanele emotive, iar cele triple la persoanele norocoase, dar care pot deveni frecvent niște persoane infidele.

12. Forma ochilor: ochii rotunjiți indică o persoană bogată, în timp ce forma ascuțită sau alungită este caracteristică persoanelor care vor înfrunta dificultăți în câștigarea banilor.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment