Ce spun mâinile despre tine

Maini

Știai că mâinile pot spune multe despre personalitatea ta?

Există multe moduri de a analiza caracterul fiecăruia dintre noi, iar ce spun mâinile despre tine îți poate realiza un portret realist al personalității. Mâinile ne pot spune mai multe lucruri, de la personalitatea noastră la ceea ce se întâmplă în viețile noastre. Caracteristicile evidente ale mâinilor noastre nu se schimbă, însă liniile mai fine, culoarea, felul cum ne ținem degetele pot depinde de sentimentele, sănătatea și cum ne folosim energia. Liniile de pe mâna dreaptă reprezintă personalitatea publică, iar cele de pe mâna stângă viața privată. Uite ce spun mâinile tale despre tine:

1. În funcție de lungimea degetelor
Lungi – persoanele cu degetele lungi sunt răbdătoare și iubesc detaliile. Acestea se bucură de lucrurile complicate și au un caracter meticulos, care le poate face greu de mulțumit, agitate, sau delicate uneori. Aceste persoane rezolvă orice problemă pe care o întâlnesc ca la carte.
Scurte – persoanele cu degete mai scurte sunt nerăbdătoare, mai ales când vine vorba de comportamentul pedant sau mofturos. Acestea dau dovadă de rapiditate în rezolvarea problemelor. Planificatori excelenți, cei cu degetele scurte lasă detaliile pe seama colegilor cu degete lungi.

2. În funcție de tipul palmei
Persoanele cu palmele late, pătrate sunt mai susceptibile de a se stabili în natură. Acestea tind să se lupte cu exprimarea emoțiilor lor. Cei cu palmele neregulate sau rotunde sunt extrovertiți și simt nevoia să fie în centrul atenției. Ei tind să fie inițiatorii acțiunilor care motivează pe toată lumea. Cei cu palmele lungi, dreptunghiulare simt nevoia să raționalizeze totul, să înțeleagă și să analizeze. Dusă la extrem, îi poate face să critice prea mult. Persoanele cu palmele înguste sunt sensibile și emoționale, receptive și grijulii. Ele au, de asemenea, talente artistice.

Maini3. În funcție de raportul dintre degete
Acest raport ne oferă informații cu privire la modul în care interacționăm cu ceilalți. Degetul mijlociu și inelarul sunt cele mai reprezentative. Putem analiza poziția acestora -apropiată sau depărtată-, unul în raport cu altul, când mâna stă întinsă pe o masă.

Când degetele stau apropiate unele de celelalte avem de-a face cu o persoană care simte nevoia de siguranță, de atingere și de afecțiune. Acest tip de persoane sunt sociabile și se bucură de compania celor din jurul lor.

Degetele depărtate sunt semnul singurătății. Oamenii cu astfel de degete pot fi considerați antisociali uneori. Aceștia se bazează pe forțele proprii în viață și sunt creativi, chiar dacă au nevoie de perioade de timp în solitudine pe parcursul unei zile. Le place să-și reîncarce bateriile și să-și recapete calmul mental și spiritual.

4. În funcție de forma buricului degetelor
Persoanele care au vârful degetelor rotund își doresc armonie și fac orice pentru a evita dezacordurile. Cei cu buricul degetelor pătrat sau plat se ghidează după precizie în viață și urăsc impreciziile. Persoanelor cu vârful degetelor ascuțit le place să amâne lucrurile practice în favoarea necunoscutului.

Câteva particularități ale degetelor
1. Degetul mic îndepărtat de restul degetelor semnifică problemele de încredere.
2. Un deget îndoit în vârf înseamnă că ești preocupat cu găsirea soluției perfecte pentru a face ceea ce trebuie.
3. Un deget arătător mai lung semnifică faptul că respectul este o motivație importantă pentru acea persoană. Un deget inelar mai lung înseamnă că îți dorești să fii admirat de cei din jur.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment