Ce spun alunițele despre tine

Astrologia chinezească este o știință care pretinde că alunițele joacă un rol important în felul în care va evolua viața unei persoane, cu atât mai mult dacă te-ai născut cu ele.

Iată ce spun alunițele despre tine în funcție de locul unde apar:

1. Alunițe pe frunte: dacă sunt localizate pe mijloc înseamnă că vei întâmpina dificultăți în comunicarea cu părinții sau șefii, însă dacă sunt localizate în lateral, caracterizează o persoană energică și cu o capacitate mare de concentrare.

2. Alunițe în zona sprâncenelor: dacă ai o aluniță deasupra sprâncenei înseamnă că vei avea constant bani, însă una mai jos de sprânceană este specifică persoanelor care vor fi bogate.

ce-spun-alunitele-despre-tine3. Aluniță pe pleoapă: îți lipsește armonia din familie și e posibil să ai pierderi financiare constant. Cele aflate sub ochi denotă o persoană emotivă.

4. Pe obraz: femeile care au o astfel de aluniță sunt considerate atrăgătoare, însă va întâmpina dificultăți de a forma o familie.

5. Alunițe pe urechi: chinezii susțin că urechile indică personalitatea fiecărua, astfel că o aluniță localizată pe lobul urechii denotă o personalitate care știe să se facă respectată. Dacă ai o aluniță în interiorul urechii, vei avea o viață lungă și confortabilă.

6. Alunițele pe nas sunt caracteristice persoanelor instabile în legăturile amoroase și care trebuie să muncească mult în viață.

7. Alunițe pe bărbie: sunt persoane tenace, ambițioase și de cele mai multe ori încăpățânate.

8. Alunițe pe buze: gurmanzi și oameni care apreciază lucrurile de calitate.

9. Alunițele pe gât semnifică un blocaj de energie, fiind specifice persoanelor rebele.

10. Pe brațe: dacă ai alunițe între umeri și coate, înseamnă că obții banii cu ușurință, iar cele aflate mai jos de coate sunt specifice persoanelor care empatizează cu oamenii.

11. Alunițe pe piept: în astrologia chinezească, pieptul indică putere, iar dacă ai alunițe în această zonă, înseamnă că pentru tine contează poziția socială.

12. Abdomen: alunițele de pe abdomen au o strânsă legătură cu norocul pe care îl ai în viață, cu cât ai mai multe, cu atât vei avea mai mult noroc.

13. Mâini: ai abilități care îți pot aduce siguranță financiară.

14. Alunițele de pe spate sunt similare cu greutățile pe care le poți avea în viață.

15. Alunițe pe picioare: dacă sunt pe coapse, înseamnă că ești o persoană extrovertită și plină de curaj, însă cele de pe gambă sunt specifice persoanelor cu o condiție fizică precară.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment