Ce slăbiciuni au zodiile

slabiciuni

Ce slăbiciuni are zodia ta

În cazul în care nu înţelegi de unde atâta poftă de mâncare, de ce nu poţi să ajungi la timp sau de ce laşi numai dezordine în urma ta, poate că unele lucruri sunt dictate de astre şi sunt peste controlul tău. Cum perfecţiunea nu există, iar ispitele sunt peste tot, află ce slăbiciuni şi vicii ai în funcţie de zodie şi cum pot ele să-ţi influenţeze viaţa:

Berbec:
Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal, înseamnă că nici fraza asta nu ai răbdare să o termini. Eşti neastâmpărat şi fără stare. Energia ta trebuie consumată cumva, tocmai de aceea nu te poţi abţine de la aventuri, fie ele amoroase sau dătătoare de adrenalină.

Taur
Vrei sau nu să recunoşti dar ai multe slăbiciuni, sau mai bine spus pofte. Îţi place mâncarea şi nu se poate înţelege nimeni cu tine atunci când ţi-e foame. Nu e nevoie să vezi vreo capă roşie pentru a te înfuria. Pentru a ţi se sparge o venă în cap, e nevoie doar să fii flămând, iar lumea să te deranjeze de la masă.

Gemeni
Să arăţi întotdeauna bine este un viciu pe care nimeni nu poate să ţi-l ia. Îţi place să fii la modă şi lumea să-ţi aprecieze stilul. Eşti mereu cu ochii pe tendinţe, iar dulapul tău mai are un pic şi îşi dă demisia. Prea multe haine şi cu toate acestea tot te plângi că nu ai nimic cu ce să te îmbraci.

slabiciuni, viciiRac
Lunaticul nostru Rac visează prea mult. Se spune despre el că se ataşează de trecut, însă eu cred că, din contră, nu ştie să vorbească decât despre măreţile lui planuri de viitor. Cum va pleca el în ţări străine, cum se va îmbogăţi, cum va schimba lumea şi culoarea pereţilor din cameră. Racul are mai mult slăbiciuni emoţionale decât fizice.

Leu
Viciul cel mai mare al Leului este succesul; de fapt ăsta este scopul lui în viaţă. Nu respiră, nu mănâncă şi nu vede decât succes. Nu se lasă până nu devine cel mai bun în ceea ce face. Este nesătul după laude, şi dacă nu primeşte destule de la ceilalţi, nu-i nicio problemă, ştie şi singur să se laude.

Fecioară
Din punctul ei de vedere, ea nu are slăbiciuni sau vicii, însă majoritatea fecioarelor cad în patima fumatului sau băuturii. Deşi sunt perfecţioniste, ajung la un moment în viaţa lor când se satură şi vor să facă ceva nebunesc.

Balanţă
Nativul din această zodie are ca slăbiciuni lenea şi indecizia. Nu grăbi balanţa, pentru că ea oricum se va mişca în ritmul ei, oricât ai încerca să schimbi asta. Cel mai bine se relaxează făcând nimic. Pentru că balanţele au darul vorbitului, una din micile lor plăceri este o porţie de bârfe alături de cafeaua de dimineaţă, însă cui nu-i place asta? Cum putem tocmai noi să o judecăm?

Scorpion
Contrar Racului, Scorpionul are mai multe slăbiciuni fizice, decât psihice. Nevoile trupeşti sunt de necontrolat, fiind cel mai pasional şi senzual semn zodiacal. Nu te mai poţi înţelege cu el până nu îi este satisfăcută această dorinţă.

Săgetător
Ei bine, Săgetătorul este pe primul loc când vine vorba de slăbiciuni şi vicii. Îi plac aventurile şi distracţia. Nu spune „nu” la lucruri interzise, fiind întotdeauna deschis la cele noi. Este indiscret şi influenţabil, fiind mereu pus pe şotii.

Capricorn
Persoanele născute în această zodie sunt extrem de încăpăţânate şi ambiţioase, însă nu atunci când contează. Majoritatea cad uşor în obiceiurile care provoacă dependenţă, şi cu greu se pot lăsa. De asemenea, nu se gândesc la nimic altceva decât la statutul lor social. Vor cât mai sus, sus, sus.

Vărsător
Când vine vorba de slăbiciuni, Vărsătorului îi face cu ochiul tot ce este nou. Îşi doreşte să trăiască senzaţii tari şi au o slăbiciune pentru mâncare, având o predispoziţie la îngrăşare. Uneori vorbeşte gura fără el şi nu-şi dă seamă când pune o persoană într-o poziţie stânjenitoare.

Peşti
Eşti foarte confuz şi contradictoriu. Nu îţi dai seama când greşeşti, te crezi mereu nevinovat şi nu înţelegi ce are lumea cu tine. Vrei să ieşi bine dintr-o situaţie şi nu vrei complicaţii, tocmai de aceea nu te poţi abţine de la câteva minciunele. Uneori le spui fără să îţi dai seama şi nu mai poţi da înapoi. Poţi fi una din cele mai rebele şi inconştiente zodii.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment