Ce-și dorește iubitul tău să audă

Fie că ești într-o nouă relație sau deja căsătorită, sunt câteva lucruri care nu se schimbă, precum nevoia de a te simți sexy, apreciată și dorită. Nu doar femeile își doresc aceste lucruri, ci și bărbații. Mai jos, am făcut o selecție a lucrurilor pe care iubitul tău își dorește să le audă!

1. Arăți bine!
Și bărbații sunt nesiguri, precum femeile. Și chiar dacă o arată sau nu, câteodată, iubitul tău se întreabă dacă tricoul lui arată mai bine în sau în afara pantalonilor sau dacă ar trebui să își ia papion sau cravată. Acest compliment este excelent mai ales dacă s-a dus la sală în ultima perioadă.

2. Ai dreptate.
Tuturor ne place să avem dreptate, mai ales bărbaților. Și câteodată chiar au. Se întâmplă probabil mai rar decât crede iubitul tău, însă când are dreptate, e bine să-i spui, mai ales dacă vă certați. Îl va face să se simtă bine, demonstrându-i că ești o persoană rezonabilă, care poate admite faptul că a greșit.

3. Mă ajuți să repar asta?
Bărbaților le place să își arate masculinitatea. Chiar dacă nu reprezintă caracteristicile egalității, este înrădăcinat în cultura noastră. Ajutorul dat femeilor la diferite sarcini îi face să se simtă macho și nobili. Asta nu înseamnă că trebuie să-l rogi pe iubitul tău să te ajute la lucrurile pe care le poți face cu ușurință și singură, dar dacă ai nevoie cu adevărat de ajutor, va fi fericit să accepte.

Ce-și-dorește-iubitul-tău-să-audă4. Îmi place când [inserează o acțiune].
Acest lucru este unul de pe urma căruia puteți beneficia amândoi în egală măsură. Bărbaților le place instinctual să preia inițiativa, și chiar dacă iubitul tău nu este cel care să facă prima mișcare, șansele sunt că simte de multe ori că ar trebui să o facă. Dacă nu îi spui ce îți place, va merge în gol. De fapt, dacă nu îl complimentezi, ar putea crede că nu îți place ce face.

5. Te iubesc!
Când auzi „Te iubesc!” de prea multe ori fără a fi evidențiat prin declarații non-verbale începe să-și piardă din însemnătate. Iubitul tău are nevoie să o audă. Dacă nu îi faci această declarație de câteva ori pe zi iubitului tău, poți începe acum. Poți chiar aborda un alt mod de a i-o spune: îl poți opri, te poți uita în ochii lui și spune apăsat că-l iubești. Pentru un efect complet, încheie cu un sărut.

Bărbații nu primesc des afirmarea complexității lor. Bărbații din viața reală dau dovadă de complexitate, nefiind la fel de simpli precum sunt prezentați în sitcomuri. Ce folos are să omori balaurul, dacă în turn nu există nicio prințesă? Bărbații au nevoie de acordul iubitei și de adorația acesteia.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment