Ce-și doresc bărbații de la o iubită

Te-ai întrebat vreodată ce-și doresc bărbații de la o iubită?

Sau te preocupă ce ar trebui să faci ca să rămână lângă tine bărbatul pe care îl iubeşti? După ce am suferit din dragoste, după multe ore, zile de dezvoltare personală, după multe discuţii cu alte femei rănite, după o lungă luptă cu mine însămi şi mai ales după seminariile pe care le-am făcut în prezenţa a mai multor femei, am descoperit faptul că femeile îşi aleg greşit bărbații. Sunt bărbaţii care îşi doresc o relaţie de scurtă durată sau chiar niciuna, însă sunt alţii care îşi doresc o femeie lângă ei toată viața, depinde doar de tine ce îți doreşti şi ce fel de femeie vrei să devii.

Există femei care nu sunt cele mai atractive, nu sunt cele mai frumoase, nu sunt cele mai deştepte, însă au acel ceva care le fac irezistibile în faţa bărbaţilor.

Iată 5 paşi de care ar trebui să ţii cont pentru a fi iubită de bărbatul ales:

1. Bărbaţii îşi doresc alături de ei femei amuzante, femei care transmit gânduri pozitive şi care creează o atmosferă sau o stare bună. Acest gen de femeie este sigură pe calitatea ei de a creea o experienţă pozitivă în creierul celorlalţi. Bănuiesc că oricărui om i-ar plăcea să se înconjoare cu oameni pozitivi, cu zâmbet larg şi care de fiecare dată găsesc soluţii, nu probleme.

ce-si-doresc-barbatii-de-la-o-iubita2. Bărbații preferă să facă multe lucruri spontane şi nu stau să se gândească prea mult. Noi, femeile, suntem mai meticuloase şi cântărim foarte mult dacă facem un lucru sau nu. Aşa că, bărbaţii preferă o femeie care e flexibilă şi se poate adapta după programul lor, care să poată fi spontană, însă respectă femeia care îşi spune punctul ei de vedere şi îl susţine cu tărie când este necesar. Fii liberă, fără prejudecăţi, dar spune clar ce așteptări ai sau care sunt limitele tale când îţi propune ceva de la bun început.

3. Bărbaţii iubesc femeile puternice, care nu se plâng la tot pasul, care se descurcă și fără un bărbat lângă ele. Nu poţi face pe cineva fericit, dacă nu poţi să fii fericită singură. O femeie care este dependentă emoţional de cineva, nu se va simți niciodată fericită. Bărbaţii se feresc, mai ales în zilele noastre, de femei dependente de iubirea lor. Ei o să vadă fericirea ta o responsabilitate foarte mare pe care greu vor să şi-o asume. Fii singura responsabilă de fericirea ta, iar asta o să te facă mult mai atractivă în faţa bărbaţilor.

4. Nu încerca să schimbi oamenii, mai ales bărbaţii. Se vor simţi îngrădiţi şi se vor simţi mai puţin atraşi de tine. Nu zic să nu spui ceea ce te deranjează, însă până şi tu nu poţi sau nu vrei ca la fiecare pas să fie cineva lângă tine şi să-ţi spună ce să faci şi cum să faci, e frustrant. Arată-i că îi respecţi şi îi apreciezi ideile lăsându-l  să fie cum e el de fapt. O să te aprecieze şi o să te iubească mai mult cu siguranţă.

5. Dacă ai tendinţa de a vorbi despre tine numai de rău: că eşti grasă, că nu eşti atât de inteligentă ca prietena ta, că ai făcut greşeli la muncă, că ai tăi nu te apreciază, că nu eşti mulţumită de viaţa ta, să nu te mire că după un anumit timp o să te vadă şi el la fel cum îi povesteşti. Nu te lăuda, însă întotdeauna să foloseşti cuvinte frumoase la adresa ta, apropiaţilor tăi şi chiar pentru el. Oamenii te văd exact aşa cum te vezi tu.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment