Ce se intampla in organismul tau cand bei Cola – Afla ce efecte nocive are asupra organismului

Ce se intampla in organismul tau cand bei Cola – Afla ce efecte nocive are asupra organismului 

Un singur pahar de Cola poate face ravagii in organismul uman. Dupa numai 10 minute iti ajung in stomac aprox. 10 lingurite de zahar, ceea ce inseamna ca printr-un singur pahar de Cola iti asiguri doza maxima de zahar pe zi. Daca nu-ti poti imagina sa inghiti 10 lingurite de zahar odata, gandeste-te ce contine aceasta bautura din care ai putea consuma chiar si doi litri zilnic.

Dupa aproximativ 20 minute, corpul incepe sa produca insulina, iar corpul tau va transforma orice urma de zahar in grasime.

La 40 minute dupa ce ai consumat primul pahar de Cola, cafeina se absoarbe complet, iti va creste tensiunea arteriala si ti se vor dilata pupilele, motiv pentru care ficatul va elibera si mai mult zahar.

Un alt aspect nestiut este ca bautura carbogazoasa accelereaza productia de dopamina, ceea ce creierul tau va recunoaste ca fiind o placere intensa, actiunea este similara drogurilor.

Este o bautura care provoaca dependenta, provoaca pierderea apei din corp si a sodiului, necesare oaselor, dar mai ales provoaca pierderea nutrientilor buni din organism.

Tu cata Cola consumi zilnic?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment