Ce se întâmplă după ce te muți cu iubitul

Să te muți cu iubitul poate fi un pas important pentru relația voastră, însă există lucruri la care nu te gândești înainte de această decizie. Înainte de a te muta cu iubitul, ar trebui să iei în calcul câteva detalii:

1. Își va arunca șosetele peste tot

Bărbații au câteva obiceiuri de care se desprind greu, chiar și după ce v-ați mutat împreună. Pe lângă șosete, lenjerie intimă și alte obiecte vestimentare aruncate pe scaune, uși sau pe jos, există posibilitatea să mai găsești capacul de WC ridicat, pasta de dinți stoarsă din toate părțile și fără capac, apă pe jos în baie și nelipsita luptă pe telecomandă.

S-ar putea să crezi că o face intenționat, însă sunt doar obiceiuri de fost burlac de care va scăpa greu. Înarmează-te cu răbdare și amintește-ți că și tu stai cu orele în baie, cada este ocupată de toate produsele cosmetice posibile și imposibile, iar frigiderul l-ai ocupat deja cu sucuri naturale și tot felul de măști pentru ten.

2. Să te muți cu iubitul nu-ți asigură căsătoria

Dacă v-ați mutat împreună, nu înseamnă neapărat că e o asigurare că te va cere de soție. Deși, el și-a dorit să faceți acest pas, există posibilitatea să fie prea mult și să îi lipsească viața de burlac mai mult ca oricând. Așa că nu-ți face speranțe și ia lucrurile ca atare.

te-muti-cu-iubitul3. Spațiu și timp

De cele mai multe ori, bărbații au senzația că sunt îngrădiți dacă se vor muta cu iubita în aceeaș casă, de aceea, își va dori să iasă cât mai des singur sau cu prietenii. Nu te speria și lasă-i timp să se acomodeze cu viața în doi. În afară de asta, va ocupa spațiu. Mai mult decât crezi pentru că și ei au lucruri inutile pe care trebuie să le depoziteze undeva (de la jocuri, gadgeturi până la undițe și echipamente sportive).

4. Facturile

Să te muți cu iubitul este o alegere ideală atunci când vă doriți minimizarea datoriilor, însă este de recomandat să nu faceți acest pas doar din acest motiv. Totuși, atunci când vă hotărâți să locuiți împreună, stabiliți câteva reguli de la început: cine, ce și cât plătește. Facturile sunt de cele mai multe ori un motiv de ceartă în cuplu. Să locuiți împreună, într-un spațiu numai al vostru poate fi minunat, însă vă poate arăta și dacă relația voastră are sau nu un viitor.

5. Bărbații sunt adorabili

Faptul că sunteți împreună de ceva timp, ți-a oferit șansa să-ți dai seama dacă iubitul tău este romantic, respectuos și bun în pat, dar ți-a spus cineva că bărbații devin adorabili atunci când se oferă să ducă ei gunoiul în locul tău? Sau atunci când aproape că distrug bucătăria pentru a te aștepta acasă cu o cină bună?

Este posibil să întâmpini multe greutăți dacă te muți cu iubitul, însă amândoi veți descoperi lucruri minunate despre viața în doi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment