Ce se întâmplă dacă porți blugi strâmți?

Istoria blugilor a început în urmă cu 500 de ani în Italia, la Genova și au devenit faimoși datorită țesăturii rezistente, numită denim, care-i făcea greu de murdărit, dar ușor de spălat. Deși acum sunt adorați de lumea întreagă, blugii au fost concepuți pentru muncitori. În 1955, printre primii vagabonzi care au început să poarte astfel de îmbrăcăminte se numărau Elvis Presley, James Dean și Marlon Brando.

Începând cu acel moment, blugii aveau să facă istorie.

De-a lungul timpului, blugii au suferit tot felul de moficări, ajungându-se la skinny jeans, purtați atât de femei, cât și de bprbați. Din dorința de a fi la modă, tinerii care îi poartă aproape în fiecare zi, riscă să aibă probleme grave de sănătate.

După ce mai multe persoane s-au plâns de noul model de iPhone că se îndoaie dacă este ținut în buzunar, publicația britanică The Guardian a prezentat câteva dezavantaje ale acestui tip de blugi, care ar trebui luate cu adevărat în seamă.

De altfel, designerii recomandă să nu purtați nimic în buzunar pentru că afișați o imagine grotească și veți simți și un disconfort.

blugi-stramtiDin cauza blugilor prea strâmți, bărbații care îi poartă, pot avea dureri în zona aparatului reproducător, pot face infecții urinare, iar în timp pot deveni infertili pentru că există o presiune constantă.

De asemenea, femeile se expun și ele riscului de a face o infecție urinară.

În afară de aceste aspecte, ca să porți blugi strâmți trebuie să nu ai kilograme în plus, picioare prea subțiri sau genunchi proeminenți.

Totodată, blugii strâmți nu-ți oferă libertate de mișcare, iar atunci când doriți să vă aplecați, există riscul de a fi imposibil sau de a vă arăta lenjeria intimă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment