Ce se întâmplă dacă folosești balsamul de păr des?

Balsamul a fost întotdeauna unul dintre acele produse de păr dificil de folosit – folosirea sa zilnică ajută sau dăunează părului tău? Și, deși depinde de textura părului și de balsamul pe care îl folosești, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre prietenul cel mai bun al șamponului. În acest articol, am detaliat câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre balsamul tău.

1. Este un produs de styling
Balsamul poate face multe lucruri pentru părul tău, atât la duș, cât și în afara sa. Dacă ești în căutarea unor șuvițe cu aspect de păr creț, aplică o cantitate mică de balsam pe părul umed, piaptănă-l și împletește-l. Vei obține șuvițele dorite în scurt timp.

2. Balsamul hidratează foliculii
În timpul lunilor reci de iarnă, părul tinde să se usuce. Prin aplicarea unei măști cu balsam direct pe scalp, o dată pe lună, pielea uscată va fi eliminată, lăsându-ți părul moale și neted.

4. Același balsam nu va funcționa pentru toată lumea
Alegerea unui balsam poate fi dificilă, dar cea mai bună metodă de a lua această decizie se bazează pe textura părului. Dacă ai părul subțire, alege un balsam pentru volum. Dacă ai părul gros, alege un balsam care să aibă în formula sa mai puțin ulei. Alegerea formulei perfecte poate schimba drastic felul cum arată părul tău.

Ce-se-întâmplă-dacă-folosești-balsamul-de-păr-des5. Balsamul nu ar trebui aplicat vreodată la rădăcini
Evitarea rădăcinilor atunci când aplici balsam este extrem de importantă. Pornind de la vârfuri, până la mijlocul firelor de păr, este cea mai bună metodă de a hidrata firele de păr exact unde au nevoie.

6. Șuvițele de păr vopsite au nevoie de o abordare diferită
Folosirea balsamului este chiar mai importantă pentru doamnele care își vopsesc părul. O mască pentru păr va asigura faptul că va rămâne culoarea mai mult după fiecare spălare, protejând cuticulele părului.

7. Nu trebuie să te speli cu șampon pentru a putea utiliza balsamul
Spălarea cu șampon a părului în fiecare zi poate usca părul și despica firele de păr, dar asta nu înseamnă că ar trebui să săriți peste folosirea balsamului. Fără el, părul poate deveni uscat, predispus la încrețire și rupere.

8. Unele balsamuri îți pot deteriora părul
Balsamul ar trebui să adauge elemente nutritive și strălucire părului tău. Prin folosirea produselor pe bază de silicon îți privezi părul de nutrienții naturali, așa că încearcă să cauți etichetele pe care scrie că produsul nu conține silicon.

9. Balsamul va avea durata de o viață
Deși crezi că părul tău se poate obișnui cu balsamul, acesta este un mit. În loc de a-ți arunca produsele favorite, folosește o dată la două săptămâni un șampon de curățare, pentru a reduce reziduurile lăsate în urmă de balsam.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment