Ce se întâmplă dacă aplici roșii pe față?

rosii

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă aplici roșii pe față? Dacă vrei să le introduci în măștile de față sau în cremele tale, trebuie să știi câteva detalii importante.

Roșia este un aliment versatil, delicios și plin de nutrienți. Aceasta este recomandată pentru consum, în orice dietă, chiar și în cele pentru slăbit.

De ce să consumi roșii?

Pe lângă faptul că sunt delicioase și pot fi introduse cu ușurință în orice masă, acestea ajută organismul să se mențină sănătos.

Specialiștii spun că un consum regulat de roșii poate preveni cancerul, îmbunătățește vederea, menține o bună circulație a sângelui, reduce bolile cardiace, ajută digestia și previne infecțiile tractului urinar. Așa că spor la gătit.
Pentru asta nu trebuie să-ți faci griji. Roșiile pot fi mâncare ca atare, adăugate în salate sau în diferite feluri de mâncare. Cea mai bună variantă rămâne consumul de roșie crudă.

Ce se întâmplă dacă aplicăm roșiile pe față?

Dacă te întrebi de ce ai aplica roșia pe față, trebuie să știi că sunt foarte multe alimente care se folosesc în rutina de înfrumusețare. Multe femei preferă să-și facă acasă măștile de față, de corp sau pentru păr.
Se pare că roșia ar fi singurul aliment potrivit tuturor tipurilor de ten. De aceea este atât de utilizată și recomandată.

Roșia ca factor de protecție

Se pare că aceasta poate fi un factor de protecție natural pentru atunci când ai de gând să stai la soare ore întregi. Însă nu se aplică pe piele, se consumă. Revista Prevention din SUA a publicat un articol în care specifică faptul că un consum regulat de roșii, te poate proteja de arsurile solare.

Roșia are un conținut mare de licopen și acesta reușește să neutralizeze razele UV. Încearcă să faci asta înainte de vacanța ta de vară.

Roșia delicioasă pentru ten

Roșiile au un conținut mare de glutațion. Un antioxidant care este potrivit în tratarea anumitor probleme ale pielii. Acesta se regăsește în multe tratamente pentru ten.
Dacă ai tenul pătat de soare sau puncte negre, aplică suc de roșii sau chiar roși tocate pe față și lasă-le să acționeze câteva minute. Încearcă acest tratament săptămânal pentru rezultate rapide.

Roșiile tratează acneea

Da, ai auzit bine. Renunță la tratamentele chimice și încearcă ceva pe bază de ingrediente naturale. Se pare că roșia reușește să trateze acneea carese află într-un stadiu incipient.
Datorită proprietăților sale anstringente, roșia reușește să reducă excesul de ulei și a acneei de pe ten.
Încearcă să combini roșia cu alte alimente cunoscute pentru tratarea acestei probleme. Aplică zilnic pe ten și așteaptă rezultatele.

Roșia, agent natural de albire

Dacă îți dorești un ten mai deschis la culoare, îl poți obține utilizând și consumând roșii cât mai des. Roșiile au un conținut mare de Vitamina C. Aceasta ajută la producerea colagenului și protejarea celulelor de radicali externi.
Dacă vă doriți un ten strălucitor și cu o nuanță mai deschis, utilizați măști cu roșii.

Puteți folosi roșii pasate, stoarse sau doar sucul de la roșii. Indiferent cum o veți face, veți obține același rezultat.

Foto: Unsplash

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment