Ce se întâmplă când femeile consumă mere?

Consumul de mere asigură oricărei persoane un aport bogat de vitamine, precum și magneziu, fier, potasiu, sodiu, calciu, pectină, fructoză și acid folic, care contribuie atât la reglarea digestiei, cât și la accelerarea metabolismului.

Cercetătorii italieni au constatat că există o legătură între intensificarea libidoului la femei și consumul zilnic de mere. Pentru acest test, au făcut parte 730 de femei cu o stare de sănătate foarte bună, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani, conform dailymail.co.uk.

Pentru realizarea acestui test, femeile au prezentat un raport al consumului zilnic de mere și al dietei lor generale. În funcție de acest raport, femeile au fost împărțite în două categorii: cele care consumă peste un măr pe zi și cele care consumă mai rar.

După acest proces, femeile au completat un chestionar cu 19 întrebări cu privire la activitatea lor intimă, respectiv frecvența și satisfacția generală.

ce-se-intampla-cand-femeile-consuma-merePotrivit studiului, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile care consumau un măr pe zi au obținut un scor mai mare, ceea ce însemna că merele contribuie la obținerea plăcerii în timpul actului.

De asemena, consumul regulat de mere crește gradul de lubrifiere, datorită conținutului ridicat de florizin. Florizinul este un compus similar cu estradiolul, un hormon feminin, care joacă un rol important în ceea ce privește nivelul libidoului.

În concluzie, un măr pe zi nu înseamnă doar sănătate, ci și armonie în cuplu și satisfacție. Pe lângă acest aspect, o dietă bazată pe mere îți protejează dantura, previne bolile precum Alzheimer sau Parkinson, scade riscul de diabet și colesterolul și cel mai important, previn mai multe tipul de cancer.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment