Ce să nu întrebi un bărbat care te iubeşte

un bărbat care te iubeşte

Întrebări pe care să nu le pui unui bărbat care te iubeşte

Ştim cu toţii că într-o relaţie amoroasă, cheia succesului stă în comunicare. Asta înseamnă că nu ar trebui să existe reţineri şi întrebări rămase fără răspuns, deoarece acestea pot cauza frustrări, iar relaţia se duce pe apa sâmbetei cu viteza unui bulgăre pe o pârtie. Cu toate acestea, există câteva întrebări pe care chiar n-ar trebui să le pui unui bărbat care te iubeşte.

Mă iubeşti?

Deşi am plecat de la ideea că vorbim despre un bărbat care te iubeşte, să presupunem prin absurd că nu ţi-a zis-o. Serios, chiar trebuie să întrebi asta? Dacă e nevoie, înseamnă că nu ţi-a spus-o până acum sau nu ţi-a spus-o de câte ori aveai nevoie. În ambele cazuri nevoia ta să-l auzi zicând cuvintele magice se reflectă mai mult asupra ta decât asupra lui, sub formă de nesiguranţă. Lasă-l să spună cele două cuvinte în raport cu ce simte, nu cu ce vrei tu să auzi, şi să-ţi arate că o simte. În plus, te încălzeşte mai tare dacă o zice, dar sentimentele nu pot susţine afirmaţia?

Crezi că relaţia noastră are viitor?

O dilemă la care e uşor de răspuns cu o altă întrebare: el citeşte viitorul de fel, sau ai pretenţia să încerce doar acum? Un bărbat care te iubeşte nu poate răspunde la această întrebare, aşa cum nici tu nu ştii să răspunzi. Ai putea în schimb să analizezi tu şi să îl întrebi şi pe el dacă crede că vă potriviţi şi că aveţi multe lucruri în comun, deşi atunci când relaţia merge ca unsă, de regulă nu îţi ocupi timpul cu întrebări existenţiale de acest tip.

un bărbat care te iubeşteCrezi că sunt aleasa?

Chiar dacă tu stai şi contemplezi  cu zecile de minute la această întrebare în ceea ce îl priveşte pe el, să ştii că el cel mai probabil nu o face. Tu ştii deja cum vrei să arate rochia de mireasă, unde să se desfăşoare luna de miere şi numele copiilor. El încă se gândeşte la momentele alea incendiare de aseară, party-ul care urmează sâmbăta asta, meciurile din Liga I, şi partida de dragoste care speră să se desfăşoare diseară, aşa că ia-l uşor. Cel mai probabil, nici el nu ştie şi îl vei pune într-o situaţie ciudată în care va da din colţ în colţ. În plus, cu riscul de a repeta, dacă îţi spune “da”, iar el a mai avut vreo 5 alese în ultimii trei ani, te face să te simţi mai bine?

A fost vreuna mai bună ca mine?

O altă întrebare care denotă nesiguranţă. Ai nevoie să îţi certifice el cât eşti de bună în pat? Hai să-ţi zic un secret: dacă îl faci să se urce pe pereţi, şi nu doar stai acolo ca o momâie, cel mai probabil eşti printre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună. Dacă nu întruneşti criteriile, măcar nu îl forţa să te mintă, căci cel mai probabil o va face doar pentru a evita să te bosumfli sau să işte o ceartă. În schimb, ai putea să-l întrebi ce ar prefera îmbunătăţit, pentru a fi sigură că după tine nu va fi una mai bună.

Sunt frumoasă?

Dacă e cu tine, există două variante cele mai probabile care îl motivează: fie îl placi aşa cum eşti, ceea ce e ideal, fie se complace. Îţi poţi da seama şi tu dacă se complace, în funcţie de cât de multă atenţie îţi acordă ţie şi câtă o acordă altor femei. Un bărbat care se complace o face adesea pentru o scurtă perioadă de timp, răstimp în care vânează ceva mai bun. Dacă ai nevoie de complimente, aşteaptă-le. Nu îl forţa să ţi le zică doar pentru că vrei să îl auzi tu, căci vei da din nou dovadă de nesiguranţă, lipsă de respect faţă de propria persoană şi nevoie constantă de validare. Îngrijeşte-ţi corpul şi adu-l la potenţialul maxim, însă nu pescui complimente gratuite în stânga şi în dreapta. Un bărbat care te iubeşte te va complimenta ori de câte ori îl vei da pe spate, nu când te milogeşti de el.

Sursă foto: pixabay.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment