Îngrijire masculină – Ce produse de îngrijire ar trebui să folosească bărbații

Îngrijire masculină – Ce produse de îngrijire ar trebui să folosească bărbații

Să vă bărbieriți și să aplicați un aftershave nu este suficient dacă vă doriți un ten sănătos și tânăr pentru o perioadă cât mai îndelungată. Există câteva produse de îngrijire pe care orice bărbat ar trebui să le folosească:

1. Loțiune de curățare: după o zi de muncă este cel puțin obligatoriu să folosești o astfel de loțiune pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a menține porii curați, altfel riști să te alegi cu puncte negre.

2. Crema de ras: fie că alegi cremă, fie gel, important este să-ți asiguri un bărbierit fără răni.

3. Aftershave sau loțiune după ras: se folosește nu doar pentru a calma pielea, ci și pentru a împiedica apariția infecțiilor.

4. Cremă hidratantă: tenul unui bărbat are nevoie de hidratare, la fel ca și femeile. Fiind supus bărbieritului zilnic, dar și datorită condițiilor meteo (soare, vânt, frig), tenul are tendința de a se usca, așa că poți folosi o cremă hidratantă sau uleiuri esențiale.

Dacă te-ai ales cu iritații după ras, poți afla de aici cum să scapi de ele.

Tu folosești produse de îngrijire a tenului?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment